روسیه با هوش‌مصنوعی پهپادهای اوکراین را منهدم کرد

چهارشنبه 3 خرداد 1402
14:42
روسیه با هوش‌مصنوعی پهپادهای اوکراین را منهدم کرد سامانه موشکی زمین به هوای اس-۳۵۰ ویتیاز روسیه، هواپیماهای نظامی و پهپادهای اوکراینی را در منطقه عملیات ویژه با هوش مصنوعی و در حالت تمام اتوماتیک و بدون مداخله اپراتور سرنگون کرد.

العالم ـ اروپا

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از منابع آگاه نوشت: سامانه موشکی زمین به هوا ویتیاز (Vityaz) روسیه برای اولین بار در جهان، عملیات شناسایی، ردیابی و انهدام اهداف هوایی اوکراین را به طور تمام اتوماتیک انجام داد و چندین هواپیمای جنگی و هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی را سرنگون کرد.

بر اساس این گزارش، ویتیاز به طور همزمان در حالت‌های راداری فعال (اکتیو) و غیرفعال (پسیو) کار می‌کرد و این علاوه بر تقویت آسیب‌ناپذیری اختلال (ارسال پارازیت) SAM، توانایی آن برای شناسایی و طبقه‌بندی اهداف را نیز افزایش می‌دهد.

سامانه موشکی زمین به هوای اس-۳۵۰ ویتیاز که نیروهای مسلح روسیه در سال ۲۰۱۹ به آن مجهز شدند، می‌تواند اهداف بالستیک و آیرودینامیکی از جمله هواپیماهای جنگی، پهپادها و موشک‌های کروز را به طور موثر منهدم کند.

حداکثر برد اس-۳۵۰ تا ۱۲۰ کیلومتر است و می‌تواند تا ۱۶ هدف را در ارتفاع ۳۰ کیلومتری درگیر کند.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز موج ۴۱ عملیات وعده صادق ۴ با موشک های سنگین خرمشهر، قدر،خیبرشکن و فتاح


ارتش: پایگاه‌های هوایی پالماخیم و عوبدا و مقر شین‌بت هدف حمله قرار گرفتند


اذعان آمریکا به ناتوانی در رهگیری موشک‌های ایرانی


بهای نفت از مرز ۱۰۰ دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی


حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی