انتقاد رئیسان جمهور ونزوئلا و برزیل از تحریم‌های آمریکا

سه شنبه 9 خرداد 1402
10:29
انتقاد رئیسان جمهور ونزوئلا و برزیل از تحریم‌های آمریکا رئیسان جمهور ونزوئلا و برزیل ضمن محکوم کردن تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ونزوئلا ، لغو هرچه سریعتر این تحریم‌ها را خواستار شدند.

العالم - آمریکا

به گزارش­ خبرگزاری رویترز، رئیسان جمهور ونزوئلا و برزیل از تحریم‌های آمریکا انتقاد کردند.

نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا گفت: در نشست‌های چندجانبه ما همیشه به کشور‌های منطقه پیشنهاد داده ایم که از دولت آمریکا بخواهند تمامی تحریم‌های خود و تمامی تدابیر فشار آورنده خود را ضد ونزوئلا و تمامی کشور‌های منطقه رفع کند.

لولا داسیلوا، رئیس جمهور برزیل گفت: این اشتباه آمریکا است. آمریکا تحریم‌های زیادی وضع کرده است. من همیشه گفته ام که تحریم بدتر از جنگ است. در جنگ همیشه این سربازان هستند که کشته می‌شوند، اما تحریم کودکان، زنان و افرادی را می‌کشد که هیچ نقشی در بازی ندارند. من آرزو دارم که شاهد ایجاد یک واحد پولی متفاوت از دلار باشیم تا بتوانیم با آن محصولات خود را به کشور‌های دیگر بفروشیم و کالا‌های مورد نیاز خود را از آن‌ها خریداری کنیم.

رئیس جمهور برزیل گفت : اینکه ضد کشوری ۹۰۰ تحریم وضع شود، موضوعی غیرقابل پذیرش است. معتقدم که ما باید با دستان خود وضعیت موجود را تغییر دهیم تا به پیروزی برسیم تا ونزوئلا به وضع گذشته خود بازگردد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم