عقب‌نشینی تعداد زیادی از نیروهای واکنش سریع از خارطوم

شنبه 20 خرداد 1402
22:45
عقب‌نشینی تعداد زیادی از نیروهای واکنش سریع از خارطوم به دنبال توافق آتش‌بس جدید در سودان، تعداد زیادی از نیروهای واکنش سریع از خارطوم عقب نشینی و در جاده 40 شمال غربی شهر ام درمان به سمت منطقه دارفور حرکت کردند.

العالم ـ سودان

بنابر گزارش روسیا الیوم، این عقب‌نشینی با توجه به آغاز آتش بس 24 ساعته بین ارتش سودان و نیروهای واکنش سریع صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، بیشتر خودروهای عقب‌نشینی شده، غیرنظامی هستند نه نظامی که ممکن است غارت شده باشند.

به گفته همین منبع، شرق دارفور که از زمان آغاز جنگ میان ارتش و نیروهای واکنش سریع شاهد حوادث امنیتی نبوده، تقریباً به بازار این خودروهای غارت شده تبدیل شده است.

یک منبع سودانی به دلایل امنیتی از ذکر نامش خودداری کرد، گفت که صدها خودروی غیرنظامی شبانه در میان جشن‌هایی که خانواده‌های نظامیان برای بازگشت امن فرزندانشان برگزار می‌کنند، وارد شهر خارطوم می‌شوند.

از بامداد امروز (شنبه) پس از توافق طرف های درگیر در جمعه شب، آتش‌بس یک روزه در سودان با میانجی گری عربستان و آمریکا برقرار شده است.

در همین راستا، وزارت خارجه عربستان روز جمعه اعلام کرد که نمایندگان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع سودان به یک توافق آتش بس ۲۴ ساعته دست یافتند و این آتش بس از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه آغاز شده است.

درگیری های اخیر سودان تاکنون بیش از یکهزار و ۸۰۰ کشته برجای گذاشته و سازمان ملل اعلام کرده که بیش از یک میلیون نفر در داخل این کشور آواره شده‌اند، علاوه بر آن ۳۰۰ هزار سودانی به کشورهای همسایه پناه برده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: اسرائیل باید به نقطه قبل از شروع جنگ 40روزه عقب‌نشینی کند


رهبر انصار الله یمن: عید غدیر بخشی از میراث ایمانی مردم مسلمان یمن است


نعیم قاسم: نتایج مذاکرات پوچ و تحقیرآمیز بود


عارف: آیت‌الله فیاض منشأ آثار ارزشمند برای حوزه‌های علمیه بود


واکنش عصبی ترامپ به رأی کنگره: «خجالت بکشید»


وزیر کشور: اجلاس شانگهای فرصتی بسیار خوب برای دیپلماسی منطقه‌ای است+فیلم


مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر در تهران آغاز شد


افشای ماهیت مذاکرات واشنگتن؛ از دیکته ۵ شرط شرم‌آور صهیونیست‌ها تا وحشت کاخ سفید از هشدار قاطع تهران


آیت‌الله فیاض از مراجع نجف اشرف درگذشت


مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند