درخواست نیروهای واکنش سریع برای برقراری آتش‌بس دائمی در سودان

جمعه 26 خرداد 1402
09:04
درخواست نیروهای واکنش سریع برای برقراری آتش‌بس دائمی در سودان
محمد حمدان دقلو (حمیدتی) فرمانده نیروهای واکنش سریع سودان در مصاحبه‌ای اعلام کرد که میانجی‌گری عربستان و آمریکا می‌تواند راه‌ صلح دائم را در سودان هموار کند.

العالم - آفریقا

فرمانده نیروهای واکنش سریع سودان به خبرگزاری «نوفا» ایتالیا گفت: اجازه دهیم امیدوار باشیم که جنگ در سریع‌ترین زمان ممکن پایان یابد.

خبرگزاری اسپوتنیک شامگاه پنجشنبه گزارش داد که محمد حمدان دقلو اعلام کرد که ما اعتقاد راسخ به این داریم که نیازمند توقف موقت درگیری به خاطر مسائل انسانی هستیم و این امر می‌تواند مانند پلی برای حل دائمی این درگیری باشد.

فرمانده نیروهای واکنش سریع سودان همچنین به تعهد و حمایت جامعه جهانی برای حل درگیری در سودان اشاره کرد و گفت این یک گام جدی برای تضمین آینده بهتر ملت سودان است.

وی با متهم کردن ارتش سودان افزود: نیروهای مسلح سودان تاکنون در تعهد به توقف درگیری و توافق آتش بس مورد توافق ناکام مانده است.

حمیدتی همچنین گفت که نیروهای واکنش سریع آمادگی و تمایل دارد که با ارتش وارد مذاکره شود و به هرگونه توقف درگیری احترام می‌گذارد.

وی افزود: اگر مذاکرات با ارتش سودان تاکنون به نتیجه نرسیده برای این است که ارتش یک نماینده واحد که بتواند موضع یکپارچه در میز مذاکرات بگیرد، ندارد.

پیش از این عربستان اعلام کرد که این کشور به همراه آمریکا بعنوان ناظران مذاکره میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان تمایل دارند که گفت وگوها و مذاکرات میان نمایندگان دو طرف انجام شود.

دولت ریاض اعلام کرد که هیأت‌های ارتش و نیروهای واکنش سریع با وجود اینکه مذاکرات میان دو گروه در گذشته به حالت تعلیق درآمده بود، در جده حضور دارند.

درگیری‌های اخیر سودان تاکنون بیش از یکهزار و ۸۰۰ کشته برجای گذاشته و سازمان ملل اعلام کرده که بیش از یک میلیون نفر در داخل این کشور آواره شده‌اند، علاوه بر آن ۳۰۰ هزار سودانی به کشورهای همسایه پناه برده‌اند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد