تلاش سران آفریقا برای توقف جنگ در اوکراین

يکشنبه 28 خرداد 1402
04:10
تلاش سران آفریقا برای توقف جنگ در اوکراین

سیریل رامافوزا، رئیس جمهور آفریقای جنوبی که بعنوان بخشی از یک هیات آفریقایی در روسیه حضور دارد به ولادیمیر پوتین همتای روس خود گفت که جنگ در اوکراین باید متوقف شود.

العالم - اروپا

رامافوزا ابتکار صلح آفریقا را که به دنبال توافق بر سر یک سری اقدامات اعتمادساز است، در دیدار خود با پوتین مطرح کرد.

وی روز شنبه در سن پترزبورگ گفت: این جنگ باید پایان یابد. این جنگ باید از طریق مذاکرات و ابزارهای دیپلماتیک حل شود. "

وی ادامه داد : این جنگ تأثیر منفی بر قاره آفریقا و در واقع بر بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان دارد.

رامافوزا افزود: هیات متشکل از هفت رهبر آفریقایی "با یک پیام بسیار روشن به روسیه آمده‌اند مبنی بر اینکه این جنگ باید پایان یابد".

این هیات متشکل از رهبران مصر، جمهوری کنگو، سنگال، زامبیا، اوگاندا و کومور در روسیه حضور دارد و روز جمعه هم در کی یف با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت و گو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند