محمود عباس خواستار اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه رژیم اسرائیل شد

سه شنبه 13 تير 1402
02:30
محمود عباس خواستار اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه رژیم اسرائیل شد رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین بار دیگر خواستار حمایت فوری بین‌المللی از مردم فلسطین و اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل و محکومیت تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی در جنین شد.

العالم-فلسطین اشغالی

محمود عباس شامگاه دوشنبه در سخنانی در نشست اعضای هیئت دولت تشکیلات خودگردان در رام الله که به منظور بررسی تجاوزات جاری علیه جنین و اردوگاه آن برگزار شده است، از دبیرکل‌های گروه‌های مختلف فلسطین خواست تا برای مقابله با این خطرات، نشست اضطراری برگزار کنند.

محمود عباس افزود: رام الله دستور داده است تا هر آنچه را که لازم است برای تقویت مقاومت مردم در جنین و بقیه سرزمین‌های کشور فلسطین فراهم شود.

وی در سخنان خود مردم فلسطین را به پایداری و استقامت دعوت کرد و همگان را به اتحاد و دفاع از سرزمین و مقدسات و حقوق مشروع فلسطینیان در آزادی و استقلال و پایان دادن به اشغال سرزمین فلسطین فراخواند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی