روسیه حمله 2 پهپاد اوکراینی به مسکو را ناکام گذاشت

دوشنبه 2 مرداد 1402
08:11
روسیه حمله 2 پهپاد اوکراینی به مسکو را ناکام گذاشت وزارت دفاع روسیه از حمله دو پهپاد اوکراینی طی بامداد امروز (دوشنبه) به مسکو خبر داد که توسط نیروهای مسلح این کشور رهگیری و منهدم شد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش رویترز، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد دو پهپاد اوکراینی بامداد روز دوشنبه به مسکو حمله کردند، اما آنها رهگیری و منهدم شدند. خبرگزاری‌های دولتی گزارش دادند که قطعات مرتبط با پهپاد در 2 کیلومتری ساختمان‌های این وزارتخانه یافت شده است.
این وزارتخانه در کانال خود در پیام‌رسان تلگرام این حمله را «تروریستی» خواند و گفت این حمله تلفاتی نداشته است.
شهردار مسکو، سرگئی سوبیانین نیز در تلگرام گفت که در جریان این حمله که حوالی ساعت 4 صبح - به وقت محلی - رخ داد، دو ساختمان غیرمسکونی مورد اصابت قرار گرفت. مشخص نیست که آیا پهپادها هنگام سرنگون شدن به ساختمان‌ها برخورد کرده اند یا خیر.
وزارت دفاع روسیه و شهردار مسکو به محل دقیق رهگیری پهپادها اشاره نکردند.
خبرگزاری‌های دولتی روسیه به نقل از سرویس‌های اورژانس گزارش دادند که قطعات هواپیمای بدون سرنشین در نزدیکی ساختمانی در خیابان کومسومولسکی، که فاصله چندانی با ساختمان‌های وزارت دفاع ندارد، پیدا شد.
خبرگزاری‌های روسیه همچنین گزارش دادند که رفت و آمد در خیابان کومسومولسکی و همچنین در خیابان لیخاچف در جنوب مسکو متوقف شد.
اوکراین هنوز درباره این حمله اظهار نظری نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بحران در اردوگاه صهیونیست‌ها؛ آیزنکوت نتانیاهو را ناکام و بن‌گویر را فاشیست خواند


گزارش العالم از ویرانی زیرساخت های صور تا شکست پروژه کوچ اجباری


آیت الله آملی لاریجانی: خون شهدای جنگ ۱۲ روزه منجر به تقویت وحدت ملی شد


کارشناسان چینی: تفاهم احتمالی ایران و آمریکا راه را برای کاهش تنش هموار می‌کند


مقام امنیتی عراقی از تحرکات مخفیانه حزب بعث در استان بصره خبر داد


کاهش بهای نفت در پی خوش‌بینی نسبت به توافق ایران و آمریکا


جنگی که جایگاه آمریکا را فرسود؛ توافق با ایران هم واشنگتن را نجات نمی‌دهد


تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان


رأی مثبت ایران به کنوانسیون «کار شایسته در اقتصاد پلتفرمی» در ژنو


مخالفت حزب الله با مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم اشغالگر