جهاد اسلامی: عملیات حواره نشانگر ضعف اسرائیل است

شنبه 28 مرداد 1402
20:29
جهاد اسلامی: عملیات حواره نشانگر ضعف اسرائیل است
سخنگوی جنبش جهاد اسلامی، عملیات شهادت‌طلبانه امروز در منطقه حواره را در راستای پاسخ به دشمن صهیونیستی دانست و تأکید کرد که مبارزه تا آزادی کامل فلسطین ادامه خواهد داشت.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های صهیونیستی، بعدازظهر امروز (شنبه)، از تیراندازی در منطقه «حواره» (شمال کرانه باختری) خبر دادند.در این عملیات دو شهرک‌نشین به‌شدت مجروح شده‌ و ساعاتی بعد، به هلاکت رسیدند.

طارق سلمی سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، این عملیات را در راستای پاسخ به دشمن صهیونیستی دانست و تأکید کرد: مقاومت به مقابله با سیاستهای اسرائیل و مبارزه ادامه خواهد داد تا بتواند سرزمین [فلسطین] را آزاد کند.

سلمی به شبکه خبری الجزیره گفت: عملیات حواره، نتیجه مقاومت و پیامی به دشمن است که ضعف آن را نشان می‌دهد. دشمن هر حماقتی کند، هزینه آن را پرداخت خواهد کرد. مقاومت کاملا آماده است تا در برابر دشمن بایستد و برای این منظور، متحد و یکپارچه است.

وی خطاب به رژیم صهیونیستی هشدار داد: پیام من به دشمن این است که وضعیت باثباتی در سرزمین ما نخواهید داشت. ملت ما، به گزینه مقاومت پایبند است و بر سر خاک خود، کوتاه نخواهد آمد. پیام ما به کابینه اسرائیل نیز این است که تصویب قوانین و تهدید، معادلات مقاومت را تغییر نخواهد داد.

سوم مرداد ماه جاری نیز یک اتوبوس حامل شهرک‌نشینان اسرائیلی در نزدیکی حوار هدف قرار گرفت. نیروهای مقاومت فلسطین، هشت گلوله به سمت این اتوبوس شلیک کردند و موفق شدند از محل عملیات فرار کنند.

«آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «یسرائیل بیتنو» و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در واکنش به عملیاتهای شهادت‌طلبانه رزمندگان فلسطینی از ناامن شدن کرانه باختری انتقاد کرد.

لیبرمن با بیان اینکه تنها در شهر جنین در شمال کرانه باختری عملیات رخ نمی‌دهد، بلکه آن‌ها در سراسر کرانه باختری شاهد عملیات استشهادی هستند، گفت: «نه حاکمیتی در کار است و نه امنیتی. کابینه قدرت بازدارندگی و کنترل خود را از دست داده است.»

به گزارش فارس، عملیاتهای استشهادی مبارزان فلسطینی علیه شهرک‌نشیان اسرائیلی و نظامیان صهیونیست در حال گسترش است. کارشناسان می‌گویند که این عملیاتها و در کنار آن، وضعیت متشنج داخلی رژیم صهیونیستی باعث شده است که این رژیم با وضعیت بغرنجی روبرو شود.

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب