زلنسکی: برای یک جنگ طولانی مدت آماده‌ایم، مثل اسرائیل

دوشنبه 6 شهريور 1402
05:33
زلنسکی: برای یک جنگ طولانی مدت آماده‌ایم، مثل اسرائیل رئیس جمهور اوکراین می‌گوید، همانطور که رژیم صهیونیستی مدتها در جنگ زندگی می‌کند ما هم می‌توانیم مثل آنها برای مدتی طولانی در جنگ باشیم.

العالم-اروپا

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین در تازه ترین مصاحبه خود با اشاره به جنگ با روسیه گفت: ما آماده جنگ برای مدت زمان طولانی بدون از دست دادن افراد زیاد هستیم و قادریم تلفات را به حداقل برسانیم.

وی در ادامه رژیم صهیونیستی را در زمینه جنگ طولانی مدت مثل زد و گفت: مثل اسرائیل. ما می‌توانیم مثل آنها زندگی کنیم. اسرائیل هم در جنگ است. بستگی به نوع جنگ دارد.

زلنسکی که با کانال تلویزیونی «رادا» مصاحبه کرده، در پاسخ به سوالی درباره اینکه جنگ را به داخل خاک روسیه می‌برید نیز گفت: نه. من معتقدم این کار خطر بزرگی دارد که ما را بی نهایت تنها خواهد گذاشت.

رئیس جمهور اوکراین درباره مساله شبه جزیره کریمه گفت: می‌توان درباره غیرنظامی کردن شبه جزیره کریمه از سوی روسیه تلاش کرد، البته با ابزارهای سیاسی.

اظهارات زلنسکی در زمینه جنگ طولانی مدت درحالیست که زمزمه هایی مبنی بر کاهش حمایت نظامی غرب از این کشور به گوش میرسد. گزارش‌های رسانه‌ای اوایل تابستان امسال حاکی از امیدواری غرب مبنی بر این بود که کمک نظامی متداوم به اوکراین به دستاوردهای ارضی قابل توجه علیه نیروهای روسیه منتهی خواهد شد، اما با گذشت حدود سه ماه از ضدحملات اوکراین، ارتش این کشور نتوانسته به خطوط دفاعی روسیه نفوذ کند و بر اساس جدیدترین آمار وزارت دفاع روسیه، بیش از ۴۳ هزار نیروی خود را از دست داده است.

روزنامه وال استریت ژورنال از قول مقامات آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده بعید است در سال ۲۰۲۴ به اندازه میزانی که در سال ۲۰۲۳ به اوکراین تسلیحات داده است، کی‌یف را تغذیه نظامی کند.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"