تأکید عباس بر ضرورت مسئولیت‌پذیری جامعه بین‌الملل در قبال اشغالگری رژیم صهیونیستی

شنبه 25 شهريور 1402
10:40
تأکید عباس بر ضرورت مسئولیت‌پذیری جامعه بین‌الملل در قبال اشغالگری رژیم صهیونیستی محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که جامعه بین الملل باید مسئولیت خود را برای پایان دادن به اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی بپذیرد و ملت فلسطین را برای رسیدن به حقوق خود از جمله تأسیس حکومت مستقل به پایتختی قدس یاری کند.

العالم - فلسطین اشغالی

عباس که در نشست گروه 77 + چین در هاوانا، پایتخت کوبا سخنرانی می کرد، تصریح کرد که جنایات رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان علیه ملت فلسطین با هدف تثبیت شهرک سازی و تحمیل تبعیض نژادی صورت می گیرد و نباید در برابر آن سکوت کرد.

وی همچنین خاطرنشان کرد که هدف رژیم اشغالگر، از بین بردن پایه ها و مبانی تشکیل دولت فلسطین است.

عباس همچنین تأکید کرد که ملت فلسطین با حمایت گروه 77 + چین، تا رسیدن به حقوقش، به مبارزات خود ادامه می دهد و عزم خود را برای شکست دادن رژیم اشغالگری که امکان توسعه و پیشرفت را از او گرفته، جزم کرده است و از جامعه بین الملل می خواهد برای پایان دادن به اشغال خاک فلسطین توسط رژیم صهیونیستی هر چه سریعتر وارد عمل شود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا