خبرنگار آمریکایی: دولت بایدن مرا از گفتگو با پوتین منع کرد

دوشنبه 3 مهر 1402
17:51
خبرنگار آمریکایی: دولت بایدن مرا از گفتگو با پوتین منع کرد
یک خبرنگار آمریکایی گفت که برخی مقامات مسئول در دولت بایدن بر سر تلاش هایش برای گرفتن مصاحبه با ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه مانع تراشی کردند.

العالم ـ آمریکا

تاکر کارسون روز گذشته در گفتگو با رسانه های سوئیسی گفت: سعی کردم با پوتین مصاحبه کنم اما دولت آمریکا مانع من شد. ما حق داریم به سخنان پوتین گوش دهیم، اما به ما اجازه داده نمی شود، چرا؟

وی افزود: رسانه های آمریکایی قابل اعتماد نیستند. کسانی که آمریکا را اداره می کنند، در طول چند دهه برای اعمال سیطره علیه مطبوعات ما و رسانه های خبری ما تلاش کردند. تنها مسئله ای که باعث شده است مسئولان رسانه های آمریکایی در قبال این امر سکوت کنند، ترس و وحشت آنهاست.

این خبرنگار آمریکایی درباره جنگ اوکراین گفت: درباره آنچه که در اوکراین رخ می دهد، به مردم آمریکا دروغ گفته می شود.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت