العالم - ایران
رئیس جمهور که در این سفر یک روزه شماری از اعضای هیأت دولت او را همراهی میکنند در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان مورد استقبال نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان، استاندار و جمعی از مسوولان استانی قرار گرفت.
با حضور رئیس جمهور؛ عملیات مرحله دوم انتقال آب دریای عمان به اصفهان آغاز شد
رئیس جمهوری از روند اجرای طرح انتقال آب دریای عمان به اصفهان بازدید و دستور آغاز عملیات اجرایی فاز دوم این پروژه را صادر کرد.
سید ابراهیم رئیسی صبح جمعه از روند اجرا و پیشرفت مرحله نخست طرح انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان به صورت هوایی بازدید کرد.
عملیات اجرایی مرحله نخست این پروژه مهرماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و هم اینک در ۲۴ نقطه فعال با حضور ۱۴ پیمانکار فعال است. پیشبینی میشود که مرحله نخست انتقال آب از دریای عمان تا پایان سال به اتمام برسد.
در مرحله نخست انتقال آب از دریای عمان ۷۰ میلیون متر مکعب و در مرحله دوم ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب به اصفهان انتقال داده میشود. طول مسیر انتقال آب از دریای عمان به اصفهان ۹۸۰ کیلومتر است و تاکنون آزادسازی ۵۲۰ کیلومتر از مسیر انجام و ۴۲۰ کیلومتر حفاری و ۲۱۴ کیلومتر لوله گذاری شده است.
بنا بر اعلام معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان هزینه اجرای مرحله نخست این طرح ۲۵ و نیم هزار میلیارد تومان و مرحله دوم ۱۱۳ هزار میلیارد تومان برآورد شده است که تمامی هزینه اجرای این دو مرحله را صنایع بزرگ استان اصفهان تأمین خواهند کرد.
انتقال آب از دریای عمان بخشی از طرح احیای زاینده رود است که با اجرای مرحله نخست آن، برداشت آب از زاینده رود توسط صنایع قطع خواهد شد و آنطور که مهران زینلیان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان مطرح کرده، مرحله دوم این پروژه علاوه بر آب صنایع، مازاد آب در بخش آشامیدنی، کشاورزی و حقابه محیط زیست هم تأمین خواهد کرد.
در اجرای انتقال از دریای عمان آب در مبدا شیرین و سپس به استان منتقل خواهد شد.
فاز نخست نیروگاه «شهید کاظمی» فولاد مبارکه توسط رئیس جمهور افتتاح شد
رئیس جمهوری گام(فاز) نخست نیروگاه «شهید حاج احمد کاظمی» شرکت فولاد مبارکه به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات را افتتاح کرد.
ظرفیت فاز نخست نیروگاه شهید کاظمی فولاد مبارکه ۳۰۷ مگاوات و ظرفیت کلی آن ۹۱۴ مگاوات است.
برای بهرهبرداری این پروژه حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری توسط شرکت فولاد مبارکه انجام شده است.
نیروگاه شهید کاظمی فولاد مبارکه سومین واحد نیروگاهی خودتامین صنایع است که تاکنون وارد مدار شده است.
این نیروگاه در عین حال نخستین واحد نیروگاهی کلاس "اف"(F) صنایع در محل مصرف خطوط تولید و فرآیند تکمیل طرحهای توسعهای این شرکت محسوب می شود که به بهرهبرداری می رسد.
بهرهبرداری از نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی شهید کاظمی شرکت فولاد مبارکه و دیگر نیروگاههای خودتامین صنایع در راستای اجرای برنامه وزارت نیرو برای احداث نیروگاه در راستای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق توسط صنایع اجرا میشود.
"احداث نیروگاه برای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق توسط صنایع" برنامهای است که به موجب ماده ۴ قانون رفع موانع تولید در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت تا بخش قابل توجهی از ناترازی در صنعت برق کشور را برطرف کند.
نیروگاه شهید کاظمی شرکت فولاد مبارکه سومین واحد نیروگاهی خودتامین صنایع در کشور است، پیش از این ۲ واحد نیروگاهی صنایع هم در استان سمنان به بهرهبرداری رسیده بود.
پروژه نیروگاه شهید کاظمی از نیمه دوم اسفند سال ۱۴۰۰ آغاز و ظرف ۱۸ ماه آماده بهرهبرداری شد.
داشتن بالاترین استانداردهای نیروگاهی، کاهش میزان مصرف گاز و آب مصرفی و بومیسازی بیش از ۷۰ درصد تجهیزات از جمله ویژگیهای نیروگاه «شهید حاج احمد کاظمی» شرکت فولاد مبارکه است.