250 هزار فلسطینی با ترک خانه های خود، اغلب به مدارس آنروا پناه برده اند

چهارشنبه 19 مهر 1402
08:51
250 هزار فلسطینی با ترک خانه های خود، اغلب به مدارس آنروا پناه برده اند آنروا اعلام کرده که حدود 250 هزار فلسطینی برای در امان ماندن از بمباران جنگنده های اسراییلی خانه های خود را ترک کرده اند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

آنروا از مهاجرت 250 هزار فلسطینی در داخل غزه و ترک خانه های خود به دنبال بمباران و حملات مستمر رژیم اسراییل خبرداد.

بنابر اعلام آنروا اغلب فلسطینیانی که خانه های خود را ترک کرده اند، به مدارس این نهاد بین المللی درغزه پناه برده اند و در شرایط دشواری به سر می برند به طوری که نه آبی هست، نه غذایی و نه دارویی.

این درحالی است که خبرهای منتشر شده حاکی است که رژیم صهیونیستی مدارس آنروا را نیز طی روزهای گذشته علاوه بمباران منازل مسکونی فلسطینیان، هدف حملات خود قرار داده است.

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی است که توسط سازمان ملل در دسامبر ۱۹۴۹ ایجاد شد.

این نهاد، یک مؤسسه امداد رسانی و تأمین تسهیلات و کمک‌های انسانی برای حمایت بیش از ۵ میلیون پناهنده ثبت شده فلسطینی است. پناهندگانی که طی جنگ ۱۹۴۸ فلسطین و همچنین جنگ شش روزه ۱۹۶۷ همراه با فرزندان خود یا از خانه مادری خود اخراج شدند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور: فرهنگ صرفه‌جویی باید از مدرسه‌ها و سن پایین نهادینه شود


چین: در راستای حصول راه‌حل دیپلماتیک برای ایران در تلاشیم


وزیر دفاع پاکستان: توافق ابراهیم با اصول ما در تضاد است


بیانیه وزارت امور خارجه در رابطه با نقض آشکار آتش‌بس از سوی آمریکا


رهبر معظم انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی