پاسخ صریح هنیه به تهدید مقامات صهیونیست در باره تخلیه غزه/ مقاومت با طوفان الاقصی شمارش معکوس پایان رژیم صهیونیستی را کلید زد

شنبه 22 مهر 1402
19:16
پاسخ صریح هنیه به تهدید مقامات صهیونیست در باره تخلیه غزه/ مقاومت با طوفان الاقصی شمارش معکوس پایان رژیم صهیونیستی را کلید زد رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان این که مقاومت با عملیات طوفان الاقصی شمارش معکوس پایان موجودیت رژیم صهیونیستی را کلید زد، در واکنش به تهدید مقامات صهیونیست درخصوص تخلیه غزه، به آنها گوشزد کرد که مهاجرتی در کار نیست.

العالم ـ فلسطین اشغالی

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس طی سخنانی که از شبکه خبری العالم پخش شد، اظهار داشت: مقاومت با طوفان الاقصی آغاز پایان رژیم صهیونیستی را رقم زد.

وی افزود: دشمن صهیونیستی به خاطر ناتوانی از رویارویی با مقاومت قهرمان به غیرنظامیان حمله می کند، در حالی که شکستی راهبردی را متحمل شده است.
رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: تنها راه ما بازگشت به سرزمین اجدادی مان است.

وی گفت: اهالی غزه به وطن خود پایبند هستند و هرگز از آن مهاجرت نمی کنند.

هنیه خاطرنشان کرد، امروز غزه در زیر آتش دشمن بر حق خود در این وطن تاکید می کند.

رئیس دفتر سیاسی حماس در واکنش به تهدید مقامات صهیونیست درخصوص تخلیه غزه، به آنها گوشزد کرد که مهاجرتی در کار نیست و گفت: ما در سرزمین مان باقی می مانیم و در برابر توطئه های صهیونیستی ـ آمریکایی می ایستیم و با پایداری مان و حمایت عربی ـ اسلامی این توطئه ها را خنثی خواهیم نمود.

وی با بیان این که حماس فرزند این ملت و بخشی از درخت تنومند امت است، گفت:به برادرانم در مصر می گویم تصمیم ما باقی ماندن در سرزمینمان است.

ارتش رژیم اسرائیل روز جمعه (21 مهر ماه) در بیانیه ای از تمام ساکنان شهر غزه خواسته بود منازل خود را تخلیه و به سمت جنوب حرکت کنند. ارتش صهیونیستی درعین حال تهدید کرد که بازگشت به شهر غزه تا زمانی که بیانیه ای مبنی بر این اجازه صادر نشود، مجاز نخواهد بود و نزدیک شدن به منطقه حصار مرزی با اسرائیل نیز ممنوع است.

هنیه در ادامه افزود: از تمام ملت هایی که از مقاومت و فلسطین حمایت کردند، تشکر می کنم. وی گفت: حماس هرگز غیرنظامیان را هدف قرار نمی دهد.

رئیس دفتر سیاسی حماس افزود: مسیر مقاومت ادامه دارد و از ملت های عربی و اسلامی استمرار مخالفت با اقدامات صهیونیستی را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: آمریکا شکست خورده است؛ اعراب به ترامپ التماس کردند جنگ ایران را از سر نگیرد


اردوغان: نتانیاهو ظالم درس لازم را از مسلمانان خواهد گرفت


پاریس تحقیقات در مورد احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در انتخابات فرانسه را آغاز کرد


ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است