عضو ارشد حماس: دشمن صهیونیستی را شکست خواهیم داد/ دروغ گویی رژیم اشغالگران در اعلام تلفات نظامیان این رژیم

شنبه 13 آبان 1402
17:59
عضو ارشد حماس: دشمن صهیونیستی را شکست خواهیم داد/ دروغ گویی رژیم اشغالگران در اعلام تلفات نظامیان این رژیم عضو ارشد جنبش حماس با بیان این که رژیم اشغالگر را در این رویارویی شکست خواهیم داد، گفت: تا کنون صدها نفر از نظامیان رژیم صهیونیستی کشته و یا زخمی شده اند اما این رژیم آمار تلفات خود را مخفی می کند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس طی سخنانی که از شبکه خبری العالم به طور زنده پخش شد، تاکید کرد، مطمئن هستیم که رژیم اشغالگر را دراین رویارویی شکست خواهیم داد

این عضو ارشد حماس خاطرنشان کرد،‌ رژیم اشغالگر تا الان نتوانسته است به هیچ دستاورد نظامی دست یابد.

وی افزود: صدها نفر از نظامیان اشغالگر در رویارویی با نیروهای مقاومت کشته و یا مجروح شده اند اما مقامات این رژیم بر آمارهای واقعی سرپوش می گذارند.

حمدان درعین حال گفت: جهانیان کشتار غیر انسانی شهروندان فلسطینی و تجاوزگری رژیم اشغالگر را می ببینند اما هیچ اقدامی برای توقف آن انجام نمی دهند.

این رهبر حماس افزود: فلسطینی ها به این موضوع باور ندارند که صلح بدون از بین رفتن اشغالگری برقرار خواهد شد.

اسامه حمدان با اشاره به جنایت جنگی رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن غیر نظامیان گفت: بیمارستان های باریکه غزه توان پذیرش شمار زیادی از مجروحان را ندارند.

وی در خصوص گسیل کمک های انسانی نیز گفت: تاکید می کنیم کمک هایی که از طریق گذرگاه رفح وارد می شود ، برای برآورده کردن حتی حداقل نیازهای مردم فلسطین کافی نیست.

حمدان با انتقاد از مواضع کشورهای عربی در قبال جنایتگری رژیم صهیونیستی اظهار داشت: مواضع رسمی کشورهای عربی ضعیف است و در سطح و اندازه جنایت و کشتارهای رژیم صهیونیستی نیست.

وی اعمال فشار بر آمریکا برای تلاش جهت توقف حملات علیه ملت فلسطین را خواستار شد.

عضو ارشد حماس در خصوص حمله رژیم صهیونیستی به خبرنگاران نیز گفت: حمله به خبرنگاران و هدف قرار دادن آنان در غزه هدفمند و برنامه ریزی شده است زیرا روزنامه نگاران در معرض حملات مستقیم قرار دارند.

حمدان همچنین افزود: رژیم اشغالگر به ۱۰۵ موسسه و مرکز بهداشتی حمله کرده است به طوری که ۵ بیمارستان به طور کلی قادر به فعالیت نیستند.

وی با درود به همه ملت های آزاده که در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به ملت فلسطین در غزه تظاهرات برگزار می کنند، گفت: از ملت های جهان می خواهیم به اعتراض های خود ادامه دهند و به تشدید تحریم طرف هایی که حامی رژیم اشغالگر هستند، مبادرت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد


نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان