ماکرون: اسرائیل کشتار کودکان و زنان را متوقف کند

شنبه 20 آبان 1402
05:10
ماکرون: اسرائیل کشتار کودکان و زنان را متوقف کند رئیس‌جمهور فرانسه از رژیم صهیونیستی خواست کشتار زنان و کودکان را متوقف کند.

العالم - اروپا

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه بامداد شنبه از رژیم صهیونیستی خواست بمباران غیرنظامیان در غزه را متوقف کند.

ماکرون در مصاحبه‌ای اختصاصی با رسانه دولتی انگلیس، بی‌بی‌سی گفت که اسرائیل باید کشتن کودکان و زنان در غزه را متوقف کند.

ماکرون در این مصاحبه که در کاخ الیزه انجام شد گفت که «هیچ توجیهی» برای این بمباران‌ها وجود ندارد و آتش‌بس به نفع اسرائیل خواهد بود.

رئیس‌جمهور فرانسه با بیان این ادعا که حق اسرائیل برای «دفاع از خود» را به رسمیت می‌شناسد گفت: «من از آنها می‌خواهم که این بمباران را متوقف کنند.»

رئیس‌جمهور فرانسه در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که فرانسه به طور مشخص «اقدامات تروریستی حماس» را محکوم می‌کند.

او در پاسخ به این سوال که آیا مایل است سران سایر کشورها از جمله انگلیس و آمریکا هم به دعوت او برای آتش‌بس ملحق شوند گفت: «امیدوارم که این کار را بکنند.»

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به سرعت به اظهارات ماکرون واکنش نشان داد و گفت که کشورها باید حماس را محکوم کنند نه اسرائیل را.

در بیانیه‌ای از دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی آمده است: «جنایت‌هایی که امروز توسط حماس-داعش در اسرائیل انجام می‌شود فردا در پاریس، نیویورک و سراسر دنیا اتفاق خواهد افتاد.»

در این بیانیه همچنین آمده است: «مسئولیت آسیب دیدن غیرنظامی‌ها با حماس است نه با اسرائیل. به یاد داشته باشیم که اسرائیل به این دلیل وارد این جنگ شد که این سازمان تروریستی در اقدامی بی‌رحمانه صدها اسرائیلی را به قتل رساند و بیش از ۲۰۰ اسرائیلی را ربود.»

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است