اقدام متفاوت یک کلیسا در عید کریسمس برای اعلام حمایت از غزه+ویدئو

چهارشنبه 15 آذر 1402
19:08
اقدام متفاوت یک کلیسا در عید کریسمس برای اعلام حمایت از غزه+ویدئو کلیسایی در شهر تاریخی بیت لحم در کرانه باختری برای عید کریسمس تزیینی متفاوت طراحی کرده و به جای درخت کاج، از آوارها و مجسمه کودکی در میان آوارها استفاده کرده؛ اقدامی که بیانگر محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه است.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از روسیا الیوم، در شرایطی که خیابان‌های پایتخت‌ها و شهرهای مختلف برای استقبال از عید سال نوی میلادی با رنگ‌های مختلف تزیین شده‌اند، کلیساها در فلسطین رنگ و بوی عید ندارد و مراسم‌ها به صلوات و آیین‌های دینی محدود شده است.

کلیساها در بیت لحم و رام‌الله، ماه گذشته مراسم‌های عید میلاد را به منظور ابراز همبستگی با نوار غزه لغو کرده‌ و از اتباع مسیحی خواسته‌اند مراسم‌های‌شان را محدود کنند، و هزینه‌های آن را برای قربانیان غزه اختصاص دهند.

در همین راستا، "منذر اسحاق" کشیش کلیسایی در بیت لحم به خبرگزاری آناتولی گفت: در حالی‌که نسل‌کشی در نوار غزه در جریان است ما امسال به‌هیچ‌وجه نمی‌توانیم تولد عیسی مسیح را جشن بگیریم. تمایلی به جشن گرفتن نداریم.

وی افزود: ما امسال به جای تزیین درخت کریسمس از آوارها و مجسمه یک کودک درمیان آوارها استفاده خواهیم کرد، با این اقدام می‌خواهیم پیامی را به تمام کلیساهای جهان ارسال کنیم مبنی بر آنکه متاسفانه عید میلاد حضرت مسیح در فلسطین اینگونه است خواه برای مسیحیان و یا مسلمانان! این وضعیت ماست در فلسطین! ما در معرض نسل‌کشی قرارداریم. تمام فلسطینیان در معرض نسل‌کشی هستند.

به این ترتیب، این کلیسا به جای تزیین درخت کریسمس، تزییناتی با استفاده از آوارها و مجسمه یک کودک در میان آوار که نماد ویرانی و کشتار در غزه است، انتخاب کرده است.

.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز