گزارش العالم از سفر امیر عبداللهیان به ژنو برای دفاع از حقوق فلسطینیان

چهارشنبه 22 آذر 1402
11:39
حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ژنو با نبیل عمار، همتای تونسی خود دیدار و در باره اوضاع فاجعه بار فلسطین، مسایل جهان اسلام و موضوعات دوجانبه گفت وگو کرد.

العالم - ایران

به گزارش خبرنگار اعزامی شبکه خبری العالم،‌ امیر عبداللهیان به منظور شرکت در دومین نشست مجمع جهانی پناهندگان 2023 – که هر 4 سال یک بار برگزار می شود – به ژنو سوئیس سفر کرده است.

وزیر امور خارجه ایران در این نشست با همتایان خود دیدار و درباره مهمترین مسائل منطقه ای و بین المللی با آنها گفتگو خواهد کرد.

امیر عبداللهیان در حاشیه نشست مجمع جهانی پناهندگان، در جلسه بررسی اوضاع فاجعه بار فلسطین شرکت کرد.
وزیر امور خارجه که دیروز (سه شنبه)‌به ژنو سفر کرده است، به دعوت سفیر فلسطین در سازمان ملل در نشست عالی رتبه وزرای کشورهای جهان با عنوان «وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، اعلامیه جهانی حقوق بشر و حقوق بشر دوستانه بین المللی» شرکت کرد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو، در نشست عالیرتبه با موضوع "وضعیت حقوق بشر در سزمینهای اشغالی فلسطین، اعلامیه جهانی حقوق بشر و حقوق بشر دوستانه بین المللی" با حضور تعدادی از وزرای خارجه کشورهای مختلف از جمله برخی کشورهای عربی و اسلامی و دیپلماتهای ارشد شرکت کرد.

وزرای خارجه و برخی دیپلماتهای ارشد شرکت کننده در این نشست به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص بحران جاری فلسطین و راههای پایان دادن به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم در غزه و کرانه غربی پرداختند.

امیرعبداللهیان در این نشست طی سخنرانی خود به بیان دیدگاه‌های کشورمان در خصوص وضعیت بحران فلسطین و شرایط نگران کننده انسانی غزه و کرانه غربی در نتیجه تداوم حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان اقدامات دو ماهه اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را بدون تردید از مصادیق بارز جنایت جنگی و نسل‌کُشی دانست.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه عصر روز سه شنبه (دیروز/ ۲۱ آذر ماه) به منظور شرکت در اجلاس مجمع جهانی پناهندگان در رأس هیأتی وارد ژنو شد.

دومین نشست مجمع جهانی پناهندگان امروز (چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳ دسامبر) به مدت سه روز با مشارکت کشورهای عضو به میزبانی دولت سوئیس و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل برگزار می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"