یک کشته و دو مجروح در حمله پهپادی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی+ ویدیو

شنبه 25 آذر 1402
16:12
منابع عبری زبان گزارش دادند که در حمله پهبادی حزب الله لبنان به شمال فلسطین اشغالی، یک صهیونیست کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

العالم ـ لبنان

در همین زمینه، مقاومت اسلامی لبنان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد در حمایت از ملت مقاوم فلسطین و مقاومت قهرمان آن، ساعت 11:15 قبل از ظهر امروز (شنبه) گروهی از نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در پایگاه المطله در شمال فلسطین اشغالی با سلاح‌های مناسب هدف قرار داده و تلفاتی قطعی به آنان وارد کرده است.

منابع عبری زبان خاطرنشان کردند در حمله پهپادی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی، یک صهیونیست کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

در این خصوص خبرنگار نظامی شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز خاطرنشان کرد،‌ حادثه امروز در مرزهای شمالی، حادثه‌ای بزرگ و خطرناک بوده است.

وی گفت: حزب الله بخش کوچکی از توان نظامی خود را بکار گرفته و زیرساخت‌های نظامی قدرتمندی دارد و در صورت بالاگرفتن درگیری با آن، قطعا تلفات اسراییل در شمال بیشتر خواهد شد.

منابع عبری زبان تاکید کردند که یک بالگرد یگان نجات 669 شماری از مجروحان را به بیمارستان رمبام در حیفا انتقال داده است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند