اعدام میدانی 137 غیرنظامی در نوار غزه

يکشنبه 3 دی 1402
08:57
اعدام میدانی 137 غیرنظامی در نوار غزه ارتش رژیم اشغالگر، اردوگاه‌های بازداشتی در شرق شهر غزه ایجاد و گودال های بزرگی را حفر کرده و ده‌ها فلسطینی را زنده با شلیک گلوله پیش از دفن با بلدوزر ، اعدام کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

دفتر رسانه‌ای دولت غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسنادی را جمع‌آوری کرده که اثبات می‌کند، ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی از زمان حمله به ساکنان غزه در هفتم اکتبر ( ۱۵ مهر) بیش از ۱۳۷ غیرنظامی فلسطینی را در این نوار باریکه و شمال آن اعدام میدانی کرده است.

حماس در این بیانیه اضافه کرد که ارتش رژیم صهیونیستی چاله‌های بزرگی حفر کرده و ده‌ها شهروند عادی زنده فلسطینی را در آن‌ها قرار داده و سپس با شلیک مستقیم گلوله آنها را اعدام کرده و سپس با بولدوزر اقدام به دفن آنها کرده‌ است.

ارتش رژیم اسرائیل تاکنون در این زمینه پاسخی نداده است.

«اشرف القدری» سخنگوی وزارت بهداشت غزه دیروز (شنبه) گفته بود که ارتش رژیم صهیونیستی در جریان عملیات زمینی خود در جبالیا و سایر مناطق دیگر در شمال غزه ده‌ها فلسطینی را به شهادت رسانده و ده‌ها نفر دیگر را در خیابان‌ها اعدام کرده است.

همچنین کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرده بود که گزارش هایی دریافت کرده که نشان می دهد نظامیان رژیم صهیونیستی بدون محاکمه و ادله حقوقی ۱۱ فلسطینی غیرمسلح را به قتل رسانده اند که می تواند در ردیف جنایت جنگی در نوار غزه قرار گیرد.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد از رژیم اسرائیل خواسته است تا تحقیقاتی را درباره احتمال ارتکاب جنایت جنگی توسط نظامیانش آغاز کند، اما این رژیم ادعا کرده که این اتهامات صحت ندارد و بی اساس است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، اقدام به بمباران مناطق مسکونی، درمانی و فرهنگی نوار غزه کرده است که بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، بمباران های انجام شده در غزه توسط رژیم صهیونیستی تاکنون منجر به شهادت ۲۰ هزار و ۲۵۸ فلسطینی که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند و مجروح شدن بیش از ۵۳ هزار نفر دیگر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد