گزارش العالم از ناقوس کلیساها و فضای غمگین شهر قدس در ایام جشن میلاد مسیح

يکشنبه 3 دی 1402
23:11
فضای غم انگیزی شهر قدس را به خاطر اوضاع کودکان غزه و جلوگیری رژیم صهیونیستی از برگزاری جشن میلاد حضرت مسیح (ع) فراگرفته است.

العالم – فلسطین

خبرنگار شبکه خبری العالم در قدس اشغالی گزارش داد: ورود و خروج همه افرادی که برای برگزاری جشن میلاد حضرت مسیح (ع) به بیت المقدس می آیند، با محدودیت های زیادی از سوی رژیم صهیونیستی مواجه شده است.

بنابر این گزارش، به رغم این که مسیحیان بخشی از سرزمین فلسطین هستند، رژیم صهیونیستی نه فقط مساجد و کلیساها بلکه همه فلسطینیان را در غزه، کرانه باختری و قدس هدف قرار داده است و هدفش سیطره بر اراضی فلسطینیان و کلیساها به نفع شهرک نشینان صهیونیست است.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، امسال مراسم شب میلاد حضرت مسیح (ع) به خاطر ابراز همدردی با کودکان غزه به نواختن ناقوس کلیساها در بیت لحم و مناطق و شهرهای مختلف فلسطین محدود شده است.

بنا بر این گزارش، دهها پست بازرسی از سوی دشمن صهیونیستی در خیابانهای منتهی به کلیساهای شهر قدس ایجاد شده و فقط مسیحیان اندکی اجازه برگزاری مراسم در کلیسا را دارند.

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه


بازگشت اهالی «حبوش» لبنان به خانه های خود به رغم حملات صهیونیست ها + فیلم


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: مدافعان برومند ایران با چشمانی بیدار، تحرکات دشمن را رصد می‌کنند


قدردانی فراکسیون اهل سنت از حضور باشکوه امت اسلامی در تشییع رهبر شهید


بیانیه صنعا درباره پرواز‌های غیر نظامی بین ایران و یمن


رونمایی از گنجینه‌ای دو‌هزار قطعه‌ای از سروده‌های جهانی در سوگ و ستایش رهبر شهید


میلیون‌ها مسافر در حرکت و ۱۵ ساعت معجزه مهندسی


استقبال وزیر امور خارجه عمان از عراقچی


حضور مقامات و سران 38 کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود