درگیری شدید فلسطینی‌ها با اشغالگران در طولکرم

يکشنبه 10 دی 1402
03:54
درگیری شدید فلسطینی‌ها با اشغالگران در طولکرم

نظامیان صهیونیست بامداد یکشنبه به شهر «طولکرم» و اردوگاه «نور شمس» واقع در کرانه باختری یورش بردند.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های فلسطینی از یورش نظامیان صهیونیست به شهر «طولکرم» واقع در کرانه باختری و فعال‌شدن صدای آژیر خطر در اردوگاه «نور شمس» خبر می دهند.

نیروهای رژیم صهیونیستی با تعداد زیادی خودروی زرهی و چند بولدوزر وارد شهر طولکرم و اردوگاه نور شمس شده و قصد تخریب منازل فلسطینیان دارند.

تیپ «شهدای الاقصی» نیز گفت که رزمندگان فلسطینی با شجاعت در حال مقابله با یورش صهیونیست‌ها بوده و آنها را در اردوگاه نور شمس به رگبار گلوله بستند.

پیش از این نیز نظامیان صهیونیست با خودروهای زرهی و پهپاد روز جمعه وارد اردوگاه الفارعه در کرانه باختری شدند و جوانان اردوگاه نیز با سلاح گرم به مقابله برخاستند.

شهرها و روستاها و اردوگاههای کرانه باختری به خصوص در بخش شمالی از ابتدای آغاز عملیات طوفان الاقصی، صحنه مبارزات جوانان فلسطینی است؛ به طوریکه طی ۸۴ روز گذشته ۳۱۵ نفر به شهادت رسیده‌اند و ۴۸۲۰ نفر نیز به اسارت اشغالگران در آمده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند