استقبال گسترده از کمپین جهانی آتش بس در غزه در "شب سال نو" + فیلم

يکشنبه 10 دی 1402
10:15
کمپین جهانی برای آتش بس در غزه – که شب سال نو میلادی را به عنوان فرصتی برای درخواست آتش بس فراگیر در غزه در نظر گرفته است – با استقبال گسترده در شبکه‌های اجتماعی رو به رو شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

کاربرانی از سراسر جهان با زبان های مختلف از این کمپین استقبال کرده و با بازنشر ویدیو و عکس هایی در صفحه های شخصی خود، از مردم خواستند در این کمپین شرکت کنند.

در بیانیه این کمپین بر تلاش برای انتشار آن در سراسر جهان در شب سال نو تأکید شده و از شرکت کنندگان خواسته شده است صفحه های آن را برای دسترسی به لینک‌های پخش، دنبال کنند.

در این بیانیه، هدف از راه اندازی این کمپین، تبدیل لحظه جشن سال نو به فرصتی برای تصمیم گیری برای آینده روشن‌تر ذکر و تصریح شده است که با "کشته شدن حدود 30 هزار غیر نظامی از جمله بیش از 10 هزار کودک تنها تصمیمی که در سال جدید می توان گرفت، دعوت به آتش بس دائم است".

در این بیانیه آمده است: "هدف ما این است که شمارش معکوس سنتی برای آغاز سال نو را به شمارش معکوسی اثرگذار برای آتش بس دائمی در غزه تبدیل کنیم". همچنین تصریح شده است که این کمپین "در بیش از 30 کشور با استقبال گسترده رو به رو شده است".

بشری محمد، سخنگوی این کمپین گفت: آتش بس دائم، نخستین گام برای پایان دادن به اوضاع اسفبار کنونی و حرکت به سمت آینده ای است که در آن جوامع آسیب دیده بتوانند خود را ترمیم و بازسازی کنند.

گفتنی است این کمپین در اواسط دسامبر جاری در لندن توسط جمعی از جوانان و کاربران شبکه های اجتماعی به راه افتاد.

0% ...

آخرین اخبار

نخست وزیر کانادا: آمریکا به ما حمله کرد/ ما در جنگ تجاری هستیم


سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران


پزشکیان: تلاش می‌کنیم خدمتگزار مردم باشیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد


یمن یکدست سبزپوش شد +عکس و فیلم


تماس تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای هئیت دولت با آرمان‌های امام راحل +عکس


ایران در مسیر رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو