خبر فوری:

درخواست وزارت خارجه آمریکا از کره شمالی

شنبه 16 دی 1402
01:37
درخواست وزارت خارجه آمریکا از کره شمالی 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز جمعه گفت: ما از کره شمالی می‌خواهیم که از اقدامات بی‌ثبات‌کننده و تحریک‌ آمیز خودداری کرده و به دیپلماسی بازگردد.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، متیو میلر افزود: ما مشخصا از کره شمالی می‌خواهیم که به مذاکرات درباره مدیریت ریسک‌های نظامی و ایجاد صلح پایدار در شبه‌جزیره کره ملحق شود.

وی مدعی شد: ما بارها تصریح کرده‌ایم که نیات خصمانه‌ای در قبال کره شمالی نداریم.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی سه بار با دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا دیدار کرد اما از گفت‌وگو با دولت جو بایدن رئیس جمهوری فعلی ایالات متحده خودداری کرده است.

ارتش کره‌جنوبی اعلام کرد که پیونگ یانگ روز جمعه حدود ۲۰۰ گلوله توپخانه‌ای را از آب‌های سواحل غربی خود شلیک کرده است. دولت کره جنوبی از شهروندان خود در جزیره غربی یون پیونگ دستور داده تا خانه‌های خود را ترک کنند.

این گلوله‌ها به منطقه حائل دریایی در شمال «خط مرزی شمالی» یعنی مرز دریایی ۲ کره شلیک شده‌اند. این منطقه حائل در توافقنامه نظامی بین این ۲ کشور در ۱۹ سپتامبر ۲۰۱۸ برای کاهش تنش‌های مرزی تعیین شد.

سئول ماه نوامبر در اعتراض به پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره جاسوسی نظامی پیونگ یانگ این قرارداد را به حالت تعلیق درآورد و پس از آن کره شمالی نیز این توافقنامه را لغو کرد.

رهبر کره شمالی اخیرا روابط بین ۲ کره‌ را «روابط ۲ کشور متخاصم با یکدیگر» نامید و افزایش آمادگی‌ها برای «سرکوب کل قلمرو کره جنوبی» را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

محسنی اژه‌ای انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت


قالیباف انتصاب سرلشکر وحیدی و سرلشکر ایزدی را تبریک گفت


یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی از کرانه باختری


پیام تبریک قالیباف به سرتیپ کیومرث حیدری


ذخایر اضطراری نفت آمریکا در پی تجاوز علیه ایران به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه رسید


پیام تبریک رئیس مجلس به سرلشکر عبداللهی و سرتیپ کیومرث حیدری


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و آلمان


عراقچی انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت


واکنش بقائی به لفاظی وزیر دولت تروریست آمریکا علیه ایران