عضو جهاد اسلامی فلسطین تشریح کرد:

پشت پرده سفر بلینکن به منطقه

چهارشنبه 20 دی 1402
15:23
پشت پرده سفر بلینکن به منطقه یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا که از دستیابی به اهداف‌شان، در میدان جنگ عاجز مانده‌اند به همین منظور، درصدد تحمیل شروط سیاسی به گروه‌های فلسطینی هستند.

العالم- فلسطین اشغالی

"ابوسامر موسی" از رهبران جهاد اسلامی در گفت‌وگویی با تلویزیون العالم اظهار داشت:‌ ضعف اسرائیل در میدان نبرد در رویارویی با مقاومت فلسطین، عامل تشدید تحرکات نظامی این رژیم در نوار غزه شده است.

موسی تأکید کرد مقاومت و ملت فلسسین تمام طرح‌های رژيم صهیونیستی و دولت آمریکا و حتی دولت‌های سازشکار عربی را خنثی کرده است و این طرف‌ها در راستای تحقق بخشیدن اهداف رژیم صهیونیستی از جمله پایان دادن به مقاومت فلسطین، نابود کردن حماس و آزاد کردن اسرای اسرائیلی، عمل می‌کنند که البته این اهداف تاکنون محقق نشده است.

این رهبر فلسطینی خاطرنشان کرد شکست رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا در تحقق اهداف اعلام‌شده از جنگ غزه عامل سفر منطقه‌ای "آنتونی بلینکن" وزیر خارجه آمریکا است تا با تحمیل ساز وکار و دیدگاه‌های سیاسی آمریکا و اسرائیل، راه‌حل‌هایی برای دستیابی به اهداف اشغالگران و یا راهکاری برای خروج از این جنگ، که وحهه‌شان را تخریب کرده است، ایجاد کند.

موسی گفت: ما به عنوان اعضای مقاومت فلسطین به صراحت می‌گوییم به رژیم اسرائیل و دولت آمریکا که از تحقق اهداف‌شان در میدان جنگ ناکام مانده‌اند امتیازات سیاسی نخواهیم داد.

0% ...

آخرین اخبار

مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد


انتقاد واتیکان از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنگ‌ها و تحریم‌ها


پزشکیان: برخی جریان‌ها در داخل و خارج به دنبال برهم زدن وحدت ملی و توافق‌های اخیر هستند


رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد


دیدار عراقچی با رئیس پارلمان عراق


ولایتی: حزب الله حافظ حقیقی استقلال لبنان است


قالیباف: با جدیت پیگیر خاتمه جنگ در لبنان هستیم/نبیه بری: تلاش دشمن اقدام علیه حاکمیت لبنان است


بازداشت ۴۷ متهم از میان نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد


تجمع مخالفان «توافق چارچوب» در برابر کاخ ریاست جمهوری لبنان


رژیم صهیونیستی با تجاوز به خاک سوریه تعدادی از شهروندان را به شهادت رساند