پس از آفریقای جنوبی:

اندونزی از رژیم صهیونیستی به دیوان لاهه شکایت کرد

جمعه 29 دی 1402
18:16
اندونزی از رژیم صهیونیستی به دیوان لاهه شکایت کرد روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت که پس از آفریقای جنوبی، اندونزی شکایت جدیدی را علیه رژیم اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری در لاهه تنظیم کرده است.

العالم - آسیا

پایگاه خبری «عربی ۲۱» به نقل از روزنامه صهیونیستی معاریو منتشر و اضافه کرد:‌ به این ترتیب اندونزی به آفریقای جنوبی پیوست که به خاطر ارتکاب جنایت نسل کشی توسط اسرائیل علیه فلسطینیان در غزه، به عنوان اولین کشور از این رژیم اشغالگر در دیوان بین المللی دادگستری شکایت کرده بود.

پیشتر، وزارت خارجه اندونزی تیمی از کارشناسان حقوقی را برای کمک به پیش‌نویس پرونده اندونزی در دیوان دادگستری بین‌المللی تشکیل داد تا رژیم اسرائیل را به خاطر «سیاست‌ها و اقداماتش» در سرزمین‌های اشغالی فلسطین محاکمه کند.

به نوشته پایگاه خبری « جاکارتا پُست»، خانم «رتنو مارسودی » وزیر امور خارجه اندونزی گفت که این موضوع به حمایت از مبتنی شدن نظام بین الملل به قوانین بین المللی و همچنین حمایت از فلسطینیان کمک خواهد کرد.

سخنان وزیر امور خارجه اندونزی قبل از نشست ده ها کارشناس حقوق بین الملل و دانشگاهیان در جاکارتا پایتخت این کشور بیان شد.

دادگاه بین المللی دادگستری در لاهه در هفته گذشته دو جلسه علنی را به عنوان بخشی از آغاز رسیدگی به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم اسرائیل به اتهام ارتکاب جنایت نسل کشی علیه فلسطینیان در نوار غزه برگزار کرد.

آفریقای جنوبی در ۲۹ دسامبر شکایتی را به دادگاه بین المللی دادگستری تسلیم کرد که در آن رژیم اسرائیل را به ارتکاب جنایت نسل کشی در نوار غزه که بیش از سه ماه است در معرض شدید ترین حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته است، متهم کرد.

در همین حال، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته است که «تل آویو» به جنگ خود علیه ساکنان نوار غزه ادامه می دهد و دیوان بین المللی دادگستری آن را متوقف نخواهد کرد.

نتانیاهو در یک کنفرانس مطبوعاتی بدون اینکه مشخص کند منظور از محور شرارت چیست، گفت که ما جنگ در نوار غزه را تا رسیدن به همه اهداف خود ادامه خواهیم داد و نه دادگاه لاهه و نه محور شرارت نخواهند توانست ما را متوقف کنند.

حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی وارد صد و پنجمین روز خود شده که با مقاومت مردم غزه و فلسطینیان که تاکنون بیش از ۲۴ هزار شهید در پی داشته است رژیم صهیونیستی برای اولین بار در طول عمر ۷۵ ساله تاسیس جعلی خود به طور همزمان ضربات سهمگینی از چهار گروه مقاومت اسلامی دریافت کرده و به هیچ یک از اهداف ادعایی خود دست نیافته است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم