الاعرجی: حمله آمریکا به الحشد الشعبی عراق نقض حاکمیت این کشور است

چهارشنبه 4 بهمن 1402
10:48
الاعرجی: حمله آمریکا به الحشد الشعبی عراق نقض حاکمیت این کشور است قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق در واکنش به حمله شب گذشته نیروهای آمریکایی به دو مقر سازمان الحشد الشعبی گفت: حمله آمریکا به الحشد الشعبی عراق نقض حاکمیت این کشور است.

العالم - عراق

مشاور امنیت ملی عراق روز چهارشنبه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توییتر سابق) تاکید کرد که حمله ارتش آمریکا به مقرهای سازمان الحشد الشعبی عراق در شهر القائم در مرز عراق با سوریه و منطقه جرف النصر در استان بابل عراق تعدی و نقض آشکار حاکمیت عراق است و کمکی به آرام شدن اوضاع نمی کند.

الاعرجی، افزود: آمریکا باید به جای حمله و بمباران مقرهای یک نهاد ملی عراق، برای متوقف کردن تداوم تجاوزگری علیه غزه فشار وارد کند.

براساس اعلام رسانه‌های عراقی، در حملات آمریکا ، دانشکده نظامی در جرف‌النصر و منطقه‌ای نزدیک گذرگاه «طریبیل» در مرز عراق-اردن هدف قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، پیش از این شبکه «المیادین» گزارش داد که صدای دست‌کم پنج انفجار مهیب در پی حمله هوایی به جرف‌النصر به گوش رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد