حماس: طرح رژیم «اسرائیل» برای ایجاد منطقه حائل در غزه جنایت آشکار است

پنج‌شنبه 5 بهمن 1402
21:18
حماس: طرح رژیم «اسرائیل» برای ایجاد منطقه حائل در غزه جنایت آشکار است «اسامه حمدان» از رهبران جنبش حماس اعلام کرد، طرح‌های اشغالگران برای ایجاد یک کمربند امنیتی در مرزهای باریکه غزه، جنایت و تجاوزی آشکار علیه سرزمین ماست.

العالم - فلسطین اشغالی

«اسامه حمدان» از رهبران ارشد جنبش حماس فلسطین امشب (5 بهمن) در سخنانی اعلام کرد رژیم اشغالگر با بمباران و تخریب سازمان یافته، در حال تشدید جنگ خود علیه بیمارستان‌ها است.

این رهبر حماس تصریح کرد، ارتش اشغالگر دست به جنایات هولناکی علیه آوارگان و بیماران در بیمارستان‌های غزه می‌زند.

حمدان گفت: طرح‌های اشغالگران برای ایجاد یک کمربند امنیتی در مرزهای باریکه غزه، جنایت و تجاوزی آشکار علیه سرزمین ماست.

این عضو ارشد حماس افزود: مقاومت بار دیگر ثابت کرد که در مسیر تحقق پیروزی علیه متجاوزان گام برمی دارد.

اسامه حمدان عنوان کرد: نتانیاهو جنایتکار گمان می کند که چیزی از اهدافش و طرح‌هایش در جنگ علیه غزه را محقق خواهد کرد اما ناکام ماند.

وی تاکید کرد: ما با جدیت تمام با پیشنهادهای میانجیگران به منظور توقف جنگ و مبادله اسرا برخورد می کنیم.

حمدان گفت: جنبش حماس اعلام می کند که به هر گونه تصمیم برای آتش بس که از سوی دیوان دادگستری بین المللی صادر می شود، پایبند خواهد بود.

در حال تکمیل ...

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل اکو: مقابله با بیابان‌زایی نیازمند همکاری منطقه‌ای است


موج مخالفت جهان عرب و اسلامی با افتتاح سفارت «سومالی‌لند» در قدس اشغالی


تأکید پزشکیان بر تدوین اطلس سلامت محلات برای تحقق عدالت در ارائه خدمات


گلوله‌باران توپخانه‌ای و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به النبطیه


نشست هم‌فکری نماینده ویژه در امور چین با اتاق بازرگانی ایران


هاآرتص: ارتش "اسرائیل" ۵۲ درصد اردوگاه جنین را ویران کرده است


سفر گران‌تر شد؛ گردشگران به مقصدهای ارزان‌تر روی آوردند


انتشار نماهنگ منظومه ماکان از سوی کافنا +فیلم


انتقال کالا‌های ایرانی محبوس‌شده در امارات از مسیر عراق


زائران نگران نباشند؛ سقف پروازی اربعین کاهش پیدا نمی‌کند