موافقت سوئد با اخراج «سلوان مومیکا» فرد هتاک به قرآن کریم

پنج‌شنبه 19 بهمن 1402
10:04
موافقت سوئد با اخراج «سلوان مومیکا» فرد هتاک به قرآن کریم دادگاه مهاجرت سوئد با حکم اخراج «سلوان مومیکا» مهاجر عراقی‌الاصل ساکن استکهلم، که سال گذشته چند بار اقدام به هتک حرمت قرآن کریم کرده بود، موافقت کرد.

العالم-اروپا

رادیو سوئدی Ekot اعلام کرد که دادگاه امور مهاجرت این کشور درخواست تجدید نظر مومیکا را نپذیرفت و با حکم سازمان مهاجرت مبنی بر اخراج وی از کشور موافقت کرد.

سلوان مومیکا مهاجر عراقی‌الاصل ساکن استکهلم 28 ژوئن گذشته با حمایت پلیس سوئد اقدام به قرآن سوزی کرد که در پی آن این هتک حرمت به قرآن چندبار دیگر نیز این کشور تکرار شد.

خاطرنشان می شود که سوئد در ماه های گذشته بارها شاهد تکرار اقدام مجرمانه هتک حرمت به قرآن کریم در مقابل مساجد و سفارت کشورهای اسلامی در این کشور بوده است که این مسئله باعث موج گسترده خشم مردمی در کشورهای اسلامی شد و حتی کار به جایی رسید که برخی کشورها دیپلمات های سوئدی را احضار و مراتب اعتراض خود را به آنها اعلام کردند.

0% ...

آخرین اخبار

رونمایی از گنجینه‌ای دو‌هزار قطعه‌ای از سروده‌های جهانی در سوگ و ستایش رهبر شهید


میلیون‌ها مسافر در حرکت و ۱۵ ساعت معجزه مهندسی


استقبال وزیر امور خارجه عمان از عراقچی


حضور مقامات و سران 38 کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب


نوسان در ترازوی ژئوپلیتیک؛ صعود نفت در سایه عقب‌نشینی طلا


ایران قهرمان مسابقات بین المللی ریاضی شد+فیلم


پیام اقتدار ایران پساجنگ؛ حیرت رسانه‌های اسرائیلی از تشییع میلیونی پیکر رهبر شهید +فیلم


آغاز فروش ارز اربعین از امروز


توسعه همکاری‌های ایران و ایتالیا در حوزه آب و خاک


ارتقای پروتکل‌های امنیتی پروازی در پاسخ به تهدیدات تخریبی دشمن


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود