محدودیت کشورهای عربی برای آمریکا در زمینه حمله به کشورهای همسایه

شنبه 28 بهمن 1402
15:11
محدودیت کشورهای عربی برای آمریکا در زمینه حمله به کشورهای همسایه منابع آمریکایی اعلام کرده اند که برخی کشورهای عربی، واشنگتن را در زمینه استفاده از خاک کشورشان برای حمله هوایی علیه کشورهای همسایه به خاطر ملاحظات افکار عمومی محدود کرده اند.

العالم - جهان اسلام

منابع آگاه به سایت آمریکایی پولتیکو گفتند که برخی کشورهای عربی از جمله امارات تلاش می کنند محدودیت هایی را در مورد استفاده آمریکا از خاک کشورشان برای حمله هوایی علیه جنبش های مقاومت در خاورمیانه اعمال کنند. این منابع در شرح علت این تصمیم گفتند که این کشورها نمی خواهند در نظر افکار عمومی، به عنوان دوست غرب و "اسرائیل" شناخته شوند.

بنابر این گزارش، یک مقام آمریکایی و چند مسئول غربی، بالا رفتن آمار قربانیان غیر نظامی در غزه و تمایل این کشورها به همگرایی با ایران را علت این تصمیم گیری دانسته اند. یکی از مقامات آمریکایی گفته است برخی کشورهای عربی استفاده از پایگاه نظامی آمریکایی و حرکت هواپیماهای جنگی از این پایگاه ها را برای حمله هوایی محدود کرده اند.

این خبرها زمانی به بیرون درز کرد که حملات هوایی اخیر آمریکا به یمن، سوریه و عراق تشدید شده و جنگنده های آمریکایی و انگلیسی به منطقه رأس عیسی در یمن حمله کردند.

گفتنی است گروه "تیپ الوعد الحق" در عراق پیشتر اعلام کرده بود که پایگاه های آمریکا در کویت و امارات را در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا هدف قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار غریب آبادی با معاون وزیر خارجه نروژ ، سفیر فرانسه و رئیس بانک بریکس


ترامپ با تکرار لفاظی‌ها، پیشنهاد ایران را غیرقابل پذیرش خواند


ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان


سفیر ایران در آیمو : اقدام آمریکا علیه دو نفتکش حامل خدمه ایرانی غیرقانونی است


لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند


رایزنی فرستاده شخصی گوترش در پاکستان درباره روند دیپلماسی در منطقه


مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد


ابتلای شهروندان آمریکایی و فرانسوی به هانتاویروس


اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است