تظاهرات گسترده ضد صهیونیستی در پایتخت اسپانیا

يکشنبه 29 بهمن 1402
13:18
تظاهرات گسترده ضد صهیونیستی در پایتخت اسپانیا شهر مادرید اسپانیا شاهد تظاهرات گسترده ضد صهیونیستی مردم این کشور بود که طی آن توقف فوری جنگ علیه غزه را خواستار شدند.

العالم - اروپا

بیش از سه هزار نفر از مردم اسپانیا در حمایت از مردم فلسطین در غزه و در محکومیت کشتار غیرنظامیان در این منطقه به دست رژیم اسرائیل در شهر مادرید، پایتخت این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بسیاری از شهروندان مادرید در این تظاهرات پرچم‌های فلسطین و بنرهایی با مضامین «صلح برای فلسطین» و «مصائب فلسطینی‌ها را نادیده نگیرید» را حمل می‌کردند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، شش وزیر از دولت «پدرو سانچز»، پنج نفر از حزب چپ گرای «سومار» و همچنین «اسکار پوئنته»، وزیر حمل و نقل از حزب سوسیالیست در این راهپیمایی شرکت کردند.

پوئنته در ابتدای راهپیمایی گفت: ما خواستار آتش بس فوری و پایان دادن به کشتار و حملات علیه مردم بیگناه هستیم. او همچنین خواستار آزادی اسرای اسرائیلی شد.

در این راهپیمایی تصاویری از ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های القسام و یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح ارتش یمن حمل می‌شد که روی آن عبارت «قهرمان‌ها» نوشته شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران


گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد