ناکامی صهیونیست‌ها و توسل به جنگ روانی علیه السنوار

چهارشنبه 2 اسفند 1402
09:10
ناکامی صهیونیست‌ها و توسل به جنگ روانی علیه السنوار ناکامی رژیم اشغالگر در تحقق اهداف اعلام‌ شده‌اش از یورش زمینی به نوار غزه از جمله ترور رهبران مقاومت، باعث شده است مسئولان و رسانه‌های این رژیم هر از گاهی ادعاهایی درباره سرنوشت رهبر حماس منتشر کنند تا روحیه نظامیان اسرائیلی تقویت شود.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، روز گذشته تلویزیون عبری "اسرائیل هیوم" در گزارشی به نقل از یک مسئول امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کرد: "یحیی السنوار" رهبر جنبش حماس در غزه به همراه خواهر و برادرش از طریق یک تونل به صحرای سینای مصر فرار کرده اند.

همزمانِ "رافائل جروزالمی" افسر بازنشسته اطلاعاتی رژیم به تلویزیون عبری "آی ۲۴ نیوز" گفت که یحیی السنوار با شماری از گروگان‌های اسرائیلی از رفح به مصر رفته‌اند ولی از آنجا که السنوار از تلفن همراه یا هیچ وسیله ارتباطی جدید استفاده نمی‌کند، "هیچ نشانه ای از مکان حضور او وجود ندارد".

به دنبال این شایعات، روزنامه "یدیعوت آحارونوت" به نقل از یک مقام امنیتی تأکید کرد که اطلاعاتی مبنی بر فرار السنوار و مسولان ارشد حماس از طریق تونل‌ها به مصر وجود ندارد.

این گزارش‌ها و ادعاهای ضد و نقیض درباره مکان اقامت یحیی السنوار در حالی از سوی صهیونیست‌ها مطرح می‌شود که ارتش اشغالگر چند روز پیش تصاویری از فردی داخل یکی از تونل‌های خان‌یونس پس از جنگ منتشر و ادعا کرد این فرد یحیی السنوار است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد