حال و روز غم انگیز کودکان غزه از دریچه دوربین العالم+فیلم

شنبه 5 اسفند 1402
19:59
پس از گذشت بیش از چهار ماه از حملات ضد بشری رژیم صهیونیستی به غزه،شهروندان فلسطینی همچنان از نبود دارو و غذا بویژه برای کودکان رنج می برند. دوربین العالم گوشه ای از درد و رنج اهالی غزه را به تصویر کشیده است.

العالم-فلسطین

اسراء البحیصی خبرنگار شبکه خبری العالم در غزه از بخش شیرخوارگاه بیمارستان شهدای الاقصی گزارش داد: به علت تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه، محاصره و جلوگیری از ورود کمک های انسانی و نبود امکانات اولیه، بسیاری از کودکان در راهروهای این بیمارستان بستری هستند و شماری از آنها حتی خانواده ای ندارند و از نبود خدمات درمانی و تشخیصی رنج می برند.

خبرنگار العالم اوضاع این بیمارستان را بحرانی توصیف و خاطرنشان کرد، این بخش از بیمارستان دارو و امکانات تشخیصی و درمانی و حتی غذا برای کودکان بستری ندارد و بسیاری از کودکان بستری شده از سوء تغذیه رنج می برند.

0% ...

آخرین اخبار

گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود