ایرلند: گرسنگی کودکان غزه یک جنایت و رسوایی است

جمعه 10 فروردين 1403
08:41
ایرلند: گرسنگی کودکان غزه یک جنایت و رسوایی است مایکل مارتین معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه ایرلند در جریان یک نشست خبری مشترک با ینس لنارچیچ کمیسر اتحادیه اروپا در امر مدیریت بحران و کمک‌های بشردوستانه به خبرنگاران، گفت: سوء تغذیه کودکان در غزه یک جنایت و رسوایی است.

العالم - اروپا

به نقل از تارنمای خبری ایندیپندنت، مارتین در این نشست خبری، وضعیت غزه را فاجعه‌بار خواند و از رژیم صهیونیستی خواست که انسانیت خود را با عدم اشکال‌تراشی در ورود کمک‌‎های بشردوستانه به غزه نشان دهد.

وی با بیان اینکه در تماس‌های تلفنی و گفت‌ وگوهای آتی خود با ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن و سامح الشکری وزیر خارجه مصر همگی بر این موضوع تاکید داشتند که کارشکنی رژیم صهیونیستی در ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه باعث به وجود آمدن وضعیتی وخیم و فاجعه‌بار در این منطقه شده است، افزود: در حال حاضر نیمی از جمعیت غزه با قحطی مواجه و نیمی دیگر با ناامنی غذایی دست به گریبان هستند و سوء تغذیه کودکان در غزه یک جنایت و رسوایی است و در این شرایط من از (رژیم) اسرائیل می‌خواهم که انسانیت خود را در زمینه تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه نشان دهد.

در همین ارتباط لنارچیچ کمیسر اتحادیه اروپا در امر مدیریت بحران و کمک‌های بشردوستانه نیز در جریان این نشست خبری مشترک، شرایط غزه را فاجعه‌ای اسف بار توصیف کرد و گفت: ما در اتحادیه اروپا هر کاری که از دستمان برمی‌آید برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه انجام می‌دهیم و در راستای این اقدام حتی از ارسال این کمک‌ها به روش‌هایی مانند ارسال هوایی یا دریایی، با وجود اینکه این روش‌ها از نظر ما ناکارآمد و حتی گاهی خطرناک هستند نیز حمایت می‌کنیم.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های باریکه غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

حملات شدید روسیه به کی‌یف و مناطق اطراف آن + فیلم


مقام یمنی: هر ائتلاف نظامی که به یمن حمله کند، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


کدام فرضیات واشنگتن درباره جنگ با ایران اشتباه از کار درآمد


مدیرکل پارلمانی وزارت خارجه: خبرنگاران در جنگ تحمیلی روایتگر مظلومیت و مقاومت مردم بودند


وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید