پیشنهاد واشنگتن: استقرار نیروهای مصری به جای اسرائیلی‌ها در غزه

چهارشنبه 22 فروردين 1403
18:02
پیشنهاد واشنگتن: استقرار نیروهای مصری به جای اسرائیلی‌ها در غزه روزنامه «الاخبار» به نقل از منابع فلسطینی اعلام کرد که حماس تصمیم به بازنگری در رویکرد خود در 14 مارس گرفته و به طرف‌های واسطه در مذاکرات اعلام کرده است که از شرایط چهارگانه خود صرف نظر نخواهد کرد.

العالم-فلسطین

گزارش کانال 12تلویزیون رژيم صهیونیستی در این خصوص حکایت از آن دارد که رهبران حماس در 36 ساعت گذشته پس از نشست‌های فشرده به این نتیجه رسیده‌اند که ساختار رویکرد 14 مارس خود را بازنگری کنند بدون این که تغییری در چهار شرط اصلی آن یعنی: توقف دائمی جنگ، خروج کامل نیروهای اشغالگر صهیونیست از نوار غزه، بازگشت آوارگان به محل سکونت خود، آزادی تردد مردم و امدادرسانی مستمر و مبادله تدریجی اسرا به وجود بیاید.

روزنامه الاخبار به نقل از یک منبع شرکت‌کننده در مذارکرات آتش‌بس بین حماس و ر‌ژیم اسرائیل اعلام کرذ که افکار و ایده‌هایی که طرف آمریکایی می‌گوید ایده‌های خوبی هستند؛ مشخص شد که این افکار و ایده‌ها هیچ‌یک از خواسته‌های طرف فلسطینی را برآورده نمی‌کنند.

این منبع افزود: طرف آمریکایی پیشنهاد کرده است که نیروهای اسرائیلی از خیابان های الرشید و صلاح الدین عقب نشینی کنند و مراکز ایست بازرسی برای تردد بین شمال و جنوب غزه باقی بماند. آمریکا پیشنهاد داد که نیروهای مصری با استقرار در منطقه، به جای اسرائیلی‌ها عهده دار امر بازرسی تردد‌کنندگان بین مناطق شمالی و جنوبی شوند.

این روزنامه نوشت: حماس به طرف‌های میانجی اعلام کرده است از تهدیدهای رژیم اسرائیل به ازسرگیری جنگ و حمله به رفح نمی‌ترسد و برای مقابله با هر عملیات در رفح برنامه‌ریزی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش انگلیس به سخنان نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی بریتانیا»


حزب‌الله: رژیم صهیونیستی در باتلاق افراط‌گرایی و توهم پیروزی غوطه‌ور است


نوش آبادی: اقتدار ایران در مدیریت تنگه هرمز، معادلات آمریکا را بر هم زده است


رئیس قوه قضاییه: مالک و فرمانروای‌ تنگه هرمز، ایران اسلامی است


حمله ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان و سوریه


جنوب سوریه از قنیطره تا درعا عرصه تاخت و تاز صهیونیست‌ها


تمجید انصارالله از نقش راهبردی حزب‌الله علیه نقشه‌های آمریکایی-صهیونیستی


بقائی: سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران و منطقه دچار «دروغ‌محوری» افراطی است


مفتی شیعیان لبنان خواستار توافق منطقه‌ای برای حفظ ثبات کشور شد


شهادت ۷ نفر در تازه ترین جنایت رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان