آیزنکوت در پاسخ به نتانیاهو: چیزی به نام پیروزی مطلق وجود ندارد

دوشنبه 27 فروردين 1403
18:10
آیزنکوت در پاسخ به نتانیاهو: چیزی به نام پیروزی مطلق وجود ندارد «گادی آیزنکوت» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در پیامی شفاف به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم که همواره از ادامه جنگ غزه تا «پیروزی مطلق» سخن می گوید، تاکید کرد که چیزی به نام پیروزی مطلق وجود ندارد.

العالم-فلسطین

«گادی آیزنکوت» امروز دوشنبه در نشستی تاکید کرد که نتایج جنگ کنونی علیه باریکه ی غزه سال ها بعد مشخص خواهد شد و در جنگ چیزی به نام پیروزی مطلق وجود ندارد.

عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ضمن انتقاد از عملکرد ارتش اشغالگر در غزه، تاکید کرد: ارتش ۶ ماه است که در غزه مشغول است اما نتوانسته ۱۳۳ اسیر اسرائیلی را در این باریکه آزاد کند.

وی افزود: دشمن ما سخت‌ترین ضربات را به ما وارد کرده و لازم است ما استراتژی خود را تغییر دهیم.

آیزنکوت در ادامه سخنان خود گفت:« 7 اکتبر شکست بدی بود و هیچ بهانه ای در این خصوص پذیرفته نیست چراکه ارتش اسرائیل از بالاترین سطح اعتماد در این رژیم برخوردار است اما باید تحقیقاتی واقعبینانه در این خصوص صورت بگیرد هرچند که در عین حال نمی توان این مسئله را نادیده گرفت که یک شکست جدی و در سطح بالا برای اسرائیل به وقوع پیوسته است».

از سوی دیگر رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تأکید کرد که نخست وزیر این رژیم قدرت بازدارندگی آن را از بین برده است.

یائیر لاپید، در توییتی نوشت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و کابینه وی به تهدید موجودیتی برای اسرائیل تبدیل شده‌اند. دوستان و دشمنان اسرائیل ضعف کابینه کنونی را می‌بینند. هفته گذشته در واشنگتن بودم و نشست‌هایی با مسؤولان داشتم. آن‌ها از بی‌مسؤولیتی و سوءمدیریت این کابینه شوکه شده‌اند. درحالی که آمریکا به تعهد خود به دفاع از امنیت اسرائیل عمل کرد نتانیاهو این کار را نکرد. تمام چیزی که از امنیت برای ما باقی گذاشته، خرابه‌ها و آوارهایی از بئیری تا کریات شمونا و خشونت غیرقابل کنترل تروریست‌های یهود و فقدان کامل بازدارندگی اسرائیل است.

وی افزود: باید فورا برای سرنگونی این کابینه‌ای که برای ما تخریب و ویرانی به بار آورده و همچنان به بار خواهد آورد، انتخابات برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد