نخست وزیر قطر: دفتر حماس در دوحه تا زمانی که جنگ ادامه داشته باشد باقی خواهد بود

سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
14:28
نخست وزیر قطر: دفتر حماس در دوحه تا زمانی که جنگ ادامه داشته باشد باقی خواهد بود شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر امروز سه شنبه گفت: "دفتر حماس در دوحه یک کانال ارتباطی موثر تشکیل داده است و جایی برای گمانه زنی در مورد سرنوشت آن وجود ندارد".

العالم - جهان اسلام

وی افزود تا زمانی که جنگ در غزه ادامه داشته و نیاز به ارتباط با جنبش است، این دفتر در قطر باز خواهد ماند.

وی در سخنرانی خود در جلسه افتتاحیه مجمع اقتصادی قطر با بیان اینکه مذاکرات آتش بس در نوار غزه به بن بست رسیده است و روند حمله به رفح همه چیز را به عقب برگردانده، افزود: این مذاکرات شاهد عدم شفافیت اسرائیلی ها در مورد نحوه توقف جنگ بود.

نخست وزیر قطر اعلام کرد که کشورش میانجیگری خود را در مورد جنگ غزه ارزیابی کرده است، اما هر زمان که لازم باشد، به عنوان میانجی حضور خواهد داشت".

وی خاطرنشان کرد: "دولت قطر با وجود چالش‌هایی که از سر گذرانده، مذاکرات بین اسرائیل و حماس را متوقف نکرده است".

ماه گذشته، دولت قطر اعلام کرد که در حال ارزیابی میانجیگری خود بین حماس و "اسرائیل" در مورد آتش‌بس در غزه است.

پس از اعلام قطر، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که ایالات متحده معتقد است که کشور قطر یک میانجی ضروری در نوار غزه است.

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد