نگرانی آمریکا از مانورهای چین در اطراف تایوان!

يکشنبه 6 خرداد 1403
17:06
نگرانی آمریکا از مانورهای چین در اطراف تایوان! ایالات متحده آمریکا نگرانی شدید خود را در مورد مانورهای نظامی چین در اطراف تایوان ابراز کرد و از پکن خواست تا "خویشتنداری" کند.

العالم - آمریکا

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که کشورش "عمیقا نگران تمرین‌های نظامی ارتش چین در اطراف تنگه تایوان است.

میلر افزود: "ما قویا از پکن می‌خواهیم که خویشتنداری کند".

وی با هشدار در خصوص استفاده پکن از یک فرآیند معمول و دموکراتیک به عنوان بهانه ای برای تحریکات نظامی، افزود: این کار چین موجب تشدید تنش و فرسایش هنجارهای دیرینه ای است که برای دهه ها صلح و ثبات را در سراسر تنگه تایوان حفظ کرده و این برای منطقه و جهان امری حیاتی است.

میلر تاکید کرد که "امنیت و رفاه جهانی یک مساله ی مهم بین المللی است و ایالات متحده به سیاست "چین واحد" که مدت‌هاست آن را دنبال می کرده، متعهد و پایبند است.

یاد آور می شود چین روز پنجشنبه گذشته از آغاز مانورهای نظامی جامع در مجاورت تایوان آنهم تنها 3 روز پس از قدرت گرفتن رئیس جمهور جدید تایوان، لای چینگ ته، خبر داده و گفته بود که این مانورها به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد


شکایت سه قاضی «دیوان کیفری بین‌المللی» از دولت ترامپ


حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز


تحلیلگر ترک: مهار جاه‌طلبی «اسرائیل» ضرورت امنیت ملی ترکیه است


پربیننده ترین خبرها