پاسخ معاون دبیرکل سازمان ملل به ادعای نتنیاهو در مورد کشتار رفح

سه شنبه 8 خرداد 1403
11:13
 پاسخ معاون دبیرکل سازمان ملل به ادعای نتنیاهو در مورد کشتار رفح معاون دبیرکل سازمان ملل ادعای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره کشتار خونین یکشنبه‌شب در رفح، که آن را یک خطای فاجعه‌بار توصیف کرده است کاملا بی‌معنی خواند.

العالم - فلسطین اشغالی

"مارتین گريفیث" معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در بيانیه‌ای گفت: "سازمان ملل بارها در مورد اینکه حمله به رفح به یک فاجعه انسانی می‌انجامد که همگان پیامد آن را به چشم خواهند دید هشدار داده بود".

وی افزود: "ما بارها و بارها گفته‌ایم که در غزه نه پناهگاه، نه هیچ مکان امنی، و نه هیچ بیمارستانی و مناطق به اصطلاح انسانی وجود ندارد".

از سویی دیگر نتانیاهو ادعا کرد که هدف حمله هوایی "اسرائیل" به رفح که منجر به کشته شدن دهها فلسطینی گردیده کشتار غیر نظامیان نبوده و در این خصوص تحقیق صورت خواهد گرفت.

وی همچنین اشاره کرد : در رفح تا کنون حدود یک میلیون غیرنظامی را تخلیه کرده‌ایم و علیرغم تمام تلاش‌مان برای آسیب نرساندن به آنها، اما متاسفانه اتفاق فاجعه‌بار رخ داد.

در همین خصوص و طبق گفته‌های شاهدان عینی، در اردوگاه منطقه "البرکسات" واقع در غرب شهر رفح قتل‌عام بزرگی رخ داده و پس از آن جنگنده‌های رژیم اشغالگر 8 موشک را به سوی این مکان مملو از جمعیت آوارگان فلسطینی پرتاب کرده و آمبولانس‌ها تعداد بیشماری از شهدا و مجروحان را به بیمارستان‌های صحرایی در داخل و خارج رفح انتقال داده‌اند، این در حالیست که تیم دفاع مدنی و آمبولانس‌ها همچنان برای نجات مفقودی‌ها با مشکل زیادی روبرو هستند.

یادآور می‌شود یکشنبه‌شب گذشته نیروهای اشغالگر صهیونیستی به قتل‌عام دهشتباری در اردوگاه آوارگان فلسطینی در غرب شهر رفح واقع در جنوب غزه، دست زدند که در پی آن دهها شهید وزخمی بجا مانده و موجب آتش‌سوزی بزرگی در اردوگاه شد.

0% ...

آخرین اخبار

ایالات متحده بیش از ۱۶ میلیارد دلار سلاح به امارات و کویت می‌فروشد


فعال شدن آژیرهای خطر در بحرین؛ اهداف آمریکایی زیر آتش حملات موشکی و پهپادی


اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال تحریم علیه بن‌گویر و چند وزیر صهیونیست


انفجارهای شدید کویت را به لرزه درآورد


آمریکا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های خود را تائید کرد


بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در جنوب نوار غزه


تحلیل میدل‌ایست‌مانیتور؛ چرا قطر تعامل با ایران را بر تقابل ترجیح می‌دهد؟


پیام عراقچی خطاب به عون: لبنان را از دست دشمن واقعی خود نجات دهید


2 پایگاه هوایی و تاسیسات مهم باقی مانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف قرار گرفت


حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی