پلیس آمریکا ۸۰ دانشجوی معترض حامی فلسطین را دستگیر کرد

شنبه 12 خرداد 1403
07:51
پلیس آمریکا ۸۰ دانشجوی معترض حامی فلسطین را دستگیر کرد اسکات هرناندز جیسون دستیار معاون دانشگاه سانتاکروز در ایالت کالیفرنیا آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که افسران پلیس، ۸۰ نفر از دانشجویان معترض حامی فلسطین متحصن در محوطه این دانشگاه را دستگیر کرده‌اند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش ای بی سی نیوز، در این بیانیه آمده است: افسران مجری قانون که از چندین مرکز پلیس به این دانشگاه اعزام شده بودند، بامداد جمعه (به وقت محلی) با حمله به چادرهای معترضان حامی فلسطین در محوطه این دانشگاه، ۸۰ نفر از آنها را دستگیر کردند.

این بیانیه می‌افزاید: افسران پلیس همچنین یک اردوگاه و سنگر را که دسترسی به محوطه دانشگاه سانتاکروز را برای چند روز مسدود کرده بود، برچیدند.

بر اساس این بیانیه، از هفته‌ها قبل به دانشجویان معترض حامی فلسطین دستورالعمل‌های مکرر داده شد تا اردوگاه را حذف کنند و مانع دسترسی به منابع متعدد دانشگاه و خود محوطه دانشگاه نشوند.

به گفته شاهدان عینی، اکثر دانشجویان معترض تا ساعت ۹ صبح جمعه (به وقت محلی) یا بازداشت شده و یا منطقه را ترک کرده بودند.

در همین حال سینتیا لاریو مدیر دانشگاه سانتاکروز در ایمیلی که برای کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه ارسال کرد، نوشت: دانشجویان معترض حامی فلسطین خواهان قطع رابطه با شرکت‌های وابسته به رژیم صهیونیستی و همچنین پایان دادن به روابط با سازمان‌هایی بودند که از دانشجویان یهودی حمایت می‌کنند. وی گفت: خواسته‌های آنها خارج از اختیارات من بود.

دستگیری دانشجویان در حالی است که نتایج نظرسنجی یک مرکز مستقل و غیرانتفاعی نشان می‌دهد که تقریبا ۹۷ درصد از اعتراض‌های دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا مسالمت‌آمیز بوده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.