ابوحمزه: تنها راه آزادسازی اسیران دشمن، پذیرش شروط مقاومت است + فیلم

شنبه 12 خرداد 1403
15:06
سخنگوی سرایاالقدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: به دشمن صهیونیستی اعلام می کنیم که تنها راه بازگرداندن اسیران صهیونیست، عقب نشینی از نوار غزه و توقف تجاوزگری و پذیرش شروط مقاومت برای مبادله اسیران است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، «ابوحمزه» سخنگوی سرایاالقدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، روز شنبه در سخنانی تلویزیونی خاطرنشان کرد: رژیم جنایتکار صهیونیستی اقدام به نسل کشی ملتی بی دفاع کرده است.

وی تصریح کرد: به اسرائیلی ها می گوییم که سخن سران خودتان را باور نکنید زیرا بدون توقف جنگ، به شهرک های صهیونیست نشین بازنخواهید گشت.

ابوحمزه تصریح کرد: سرایاالقدس درکنار دیگر گروه های مقاومت در کرانه باختری و نوار غزه درحال یک نبرد سرنوشت ساز است.

وی اظهار داشت: در هفته های گذشته شماری از تک تیراندازها و نظامیان دشمن را به هلاکت رساندیم و شهرک های صهیونیست نشین «بئرالسبع»، «سدیروت» و «عسقلان» را موشک باران کردیم.

سخنگوی سرایاالقدس گفت: در چند هفته گذشته ۱۱ پهپاد اسرائیلی را سرنگون کردیم و به صورت روزانه، نیروهای دشمن را در مناطق «رفح»، «جبالیا» و» نتساریم» هدف قرار می دهیم.

وی تاکید کرد: به دشمن می گوییم که مذاکره تنها راه حل بازگرداندن اسیرانش از نوار غزه است.

ابوحمزه گفت: دشمن به هیچ یک از اهدافش در نوار غزه نرسیده است و دهها خودرو و ادوات نظامی آن را در رفح، جبالیا، الزیتون و مرکز نوار غزه از کار انداخته ایم.

وی تاکید کرد: مقاومت در وضعیت بسیار خوبی است و جنگ فرسایشی فقط حسرت و پشیمانی برای دشمن خواهد داشت.

ابوحمزه بیان کرد: ارتش دشمن می داند که در نوار غزه غرق شده است و ذلیلانه از این منطقه خارج خواهد شد و ملت فلسطین نمی پذیرد که منزوی و از حقوق خود محروم شود.

وی افزود: درحال جنگ اطلاعاتی پیچیده ای برای حفاظت از اسیران دشمن هستیم و به زودی نشان خواهیم داد که «العاد کاتسیر» اسیر اسرائیلی چگونه در نزد ما زندگی می کرد.

ابوحمزه اضافه کرد: از همه جبهه های مقاومت که از مقاومت فلسطین پشتیبانی می کنند و از همه آزادگان جهان در دانشگاه های آمریکا و شهرهای اروپایی تشکر می کنیم.

وی از ملت فلسطین خواست که باهم همبستگی و در همه امور زندگی همکاری و همیاری داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟


چگونه طرح تدریجی شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری شتاب گرفت؟


هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود


 کارشناس عرب: ایران دو قدرت هسته ای را شکست داد


توسعه همکاری‌های کار و رفاه میان ایران و اندونزی


سناتور آمریکایی: ترامپ باید استیضاح و برکنار شود


پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد


رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم