استقبال سازمان همکاری اسلامی از درج «اسرائیل» در لیست سیاه سازمان جهانی ملل

شنبه 19 خرداد 1403
13:16
استقبال سازمان همکاری اسلامی از درج «اسرائیل» در لیست سیاه سازمان جهانی ملل سازمان همکاری اسلامی از قرار گرفتن نام رژیم صهیونیستی در لیست سیاه سازمان ملل به دلیل نقض حقوق کودکان استقبال کرد.

العالم - جهان

به گزارش شبکه الجزیره، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای تاکید کرد که هدف قرار دادن یک مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) در باریکه غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کند.

ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا با حمله به یک مدرسه آنروا که آوارگان فلسطینی در آنجا اسکان یافته بودند، دست کم ۴۰ نفر از آنها را به شهادت رساند.

سازمان همکاری اسلامی همچنین اعلام کرد که از قرار دادن نام رژیم صهیونیستی در لیست ننگین و سیاه ناقضان حقوق کودک استقبال می‌کند.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد قرار است نام رژیم اسرائیل را به علت کودک کشی در باریکه غزه به لیست سیاه ناقضان حقوق کودکان اضافه کند.

دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در باریکه غزه جمعه شب اعلام کرد که از آغاز جنگ تاکنون ۱۵ هزار و ۵۱۷ کودک فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

پیش از این «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که قرار گرفتن نام رژیم صهیونیستی در لیست سیاه سازمان ملل به خاطر کشتار کودکان، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، ارتش و ارکان حکومت این رژیم را خشمگین و دیوانه کرده است.

الرشق خاطر نشان کرد که رژیم صهیونیستی، طرد شده و تحت تعقیب و پیگرد دادگاه‌های بین‌المللی است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵؛ سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی»


سردار قاآنی: وحدت امت اسلامی مایه وحشت استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل است


رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه چین و انگلیس درباره ایران


سپاه: موج ۶۸ عملیات وعده صادق ۴ با نمایش ترکیبی از اقتدار دریایی و هوایی انجام شد


واکنش عراقچی به تحقیر مسیح (ع) و ستایش چنگیز مغول توسط نتانیاهو


قالیباف خطاب به کشورهای اسلامی؛ خودمان باید سرنوشتمان را به دست بگیریم


سردار شکارچی: از این پس مراکز سیاحتی و تفریحی در جهان برای دشمنان امنیت نخواهد داشت


دستور پزشکیان به استانداران: مردم نباید کمبودی احساس کنند


دور جدید حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان رژیم صهیونیستی


هشدار رئیس بانک مرکزی اروپا درباره تاثیرات تورمی تجاوز علیه ایران