شدیدترین حمله از آغاز طوفان الاقصی..

حمله گسترده مقاومت لبنان به مواضع صهیونیست ها

پنج‌شنبه 24 خرداد 1403
18:52
حمله گسترده مقاومت لبنان به مواضع صهیونیست ها
مقاومت اسلامی لبنان در حمله‌ای که بزرگ‌ترین حمله از زمان آغاز طوفان الاقصی توصیف شد، با موشک و پهپادهای تهاجمی به مواضع ارتش اشغالگر صهیونیستی حمله کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

مقاومت اسلامی در حمله‌ای که به عنوان گسترده ترین حمله، از زمان آغاز "طوفان الاقصی" بر شمرده شده ، مواضع ارتش اشغالگر صهیونیستی را با موشک و پهپادهای تهاجمی مورد هدف قرار داده وآنها را منهدم کرد.

جنبش مقاومت اسلامی در این حمله با موشک های "کاتیوشا و الفلق 6" پایگاه های نظامی دشمن از جمله پادگان "الزورا"،"الکیله"، پادگان "یوآو"، پایگاه "کاتساویا"، قرارگاه "نفح" و گردان "السهل" در "بیت هلل" را هدف حملات موشکی خود قرار داد.

همچنین نیروی هوایی این جنبش، با چندین اسکادران از پهپادهای تهاجمی به دو پادگان "دادو و میشار" و پایگاه تجمع سربازان اسرائیلی را در "کاتساویا حمله کردند.

این حمله در پاسخ به اقدام تروریستی صهیونیست ها در منطقه جویا که به شهادت طالب سامی عبدالله (حاج ابوطالب) از فرماندهان ارشد میدانی حزب الله و زخمی شدن چند نفر دیگر منجر شد،صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است