ابتکار بی‌نظیر پاکستانی‌ها برای کاهش آلام فلسطینیان

دوشنبه 28 خرداد 1403
18:11
مردم پاکستان عید قربان امسال را متفاوت از دیگر سال‌ها برگزار کردند و برای کاهش مشکلات فلسطینیان، که از گرسنگی، محاصره و جنگ رنج می‌برند، قربانی‌های عید قربان را برای آنان فرستادند.

العالمآسیا

"انعام رحمان" یکی از اعضای انجمن مسلمانان پاکستان گفت: فلسفه قربانی،نوع دوستی است و مردم فلسطین خود را فدای مقدسات می‌کنند، بنابراین پاکستانی‌ها تصمیم گرفتند بیشتر قربانی‌های عید قربان را به فلسطین بفرستند. این قربانی‌ها ظرف چند روز به گذرگاه رفح می‌رسند و تا شش ماه آینده همزمان با بازگشایی گذرگاه‌ها به دست مردم باریکه غزه می‌رسند.

"عبدالقدیر" به خبرنگار گفت: من همیشه آرزو داشتم که در کنار برادران فلسطینی علیه صهیونیست‌ها جهاد کنم ولی در شرایط فعلی، غذا و پول به مظلومان غزه می‌دهم تا احساس کنم به بخشی از وظیفه خود در دفاع از این ملت مظلوم و مدافع مسجدالاقصی مبارک عمل کرده‌ام.

این طرح مردم پاکستان در حمایت از فلسطین با استقبال گسترده فلسطینیان مقیم پاکستان و خارج از آن مواجه شده است و آنها از کشورهای عربی و اسلامی می‌خواهند که در حمایت از فلسطین، راه پاکستانی‌ها را دنبال کنند.

حمایت پاکستان از فلسطین محدود به ارسال قربانی برای مردم غزه نبوده است، بلکه به پویش‌های کمک‌های مالی گسترده در این ایام مبارک گسترش یافت که باعث توسعه روحیه نوع‌دوستی و همبستگی در حمایت از مظلومان می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: منافع و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل هدف حملات ایران هستند


آغاز موج بیست و پنجم عملیات وعده صادق ۴


ایران خواستار اعطای فوری «حفاظت تقویت‌شده» یونسکو به همه محوطه‌های میراث‌جهانی کشور شد


سردار شکارچی: هر مبدا تجاوزی علیه ایران، هدف مشروع ماست


مسئول یمنی: یمن آماده پشتیبانی از ایران است


هشدار وزارت اطلاعات به ستون پنجم دشمن در ایران: با شدت برخورد خواهیم کرد


پزشکیان: دشمنان خواب تسلیم ایران را به گور خواهند برد


رسانه‌ اسرائیلی: موشک جدید ایران زمان هشدار را به یک دقیقه کاهش داده


هلی برن نظامیان صهیونیستی در دره بقاع ناکام ماند


هجوم گسترده پهپادی نیروی دریایی به پایگاه های آمریکایی و اراضی اشغالی