ایران و عراق توافق کردند؛ تسهیل تردد زائران اربعین از مرزها

پنج‌شنبه 21 تير 1403
11:49
ایران و عراق توافق کردند؛ تسهیل تردد زائران اربعین از مرزها
وزیر کشور با اشاره به تسهیل ورود و خروج زائران اربعین گفت: بسترهای لازم از طریق ارتباطات الکترونیکی برای افزایش سرعت در ارائه خدمات گذرنامه‌ای در مرزهای اربعینی کشور فراهم شده است.

العالم - ایران

احمد وحیدی در دیدار با عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق در پایانه مرز خسروی قصرشیرین اظهار داشت: امروز بر اساس قرار قبلی گذشته یک برنامه مشترک با وزیر کشور عراق برای بازدید از مرزهای خسروی، مهران، چذابه و شلمچه داریم تا مشکلات مرزها را شناسایی و رفع کنیم.

وی افزود: چندین موضوع در زمینه مرز خسروی با طرف عراقی مورد بحث قرار گرفت. از جمله برای حمل و نقل زائرین اتوبوس‌های ایرانی در ابتدای مسیر وجود دارند تا زائران را به پایانه مسافربری برسانند و به سیستم حمل و نقل عراق کمک کنند.

وزیر کشور مرزهای قابل تردد برای مراسم اربعین امسال را اعلام کرد و گفت: مرزهای خسروی، شلمچه، چذابه، مهران، باشماق و تمرچین آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین هستند و مرز سومار برای حمل و نقل مواکب آمده شده اند.

احمدی با اشاره به عبور چهار میلیون زائر از مرزهای ایران در سال گذشته گفت: از این تعداد حدود 500 هزار نفر مرز خسروی را برای سفر خود انتخاب کردند. زیرساخت‌های این مرز نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.

وی در پایان گفت: با توجه به گرمای هوا پیش‌بینی خاصی برای تعداد زائران نداریم.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است