کنعانی: موازنه راهبردی هرگز به نفع رژیم صهیونیستی و حامیان آن برنخواهد گشت

يکشنبه 14 مرداد 1403
19:15
کنعانی: موازنه راهبردی هرگز به نفع رژیم صهیونیستی و حامیان آن برنخواهد گشت برغم توحّش هولناک صهیونیست‌ها و جنایات جنگی و نسل‌کُشی در فلسطین و نیز ترورهای بزدلانه موازنه راهبردی، هرگز به نفع رژیم صهیونیستی و حامیان آن برنخواهد گشت.

العالم ـ ایران

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه، در واکنش به بمباران 2 مدرسه در شمال غزه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس خاطرنشان کرد: ‏در جدیدترین جنایت جنگی صهیونیستها در نوار ‎#غزه، در بمباران مدارس "النصر" و "حسن سلامه" در شمال غرب شهر غزه، بیش از ۲۵ نفر از ساکنان آواره فلسطینی در آنها به شهادت رسیدند و دهها نفر مجروح شدند.
وی تصریح کرد: برغم توحّش هولناک صهیونیست‌ها و جنایات جنگی و نسل‌کُشی در فلسطین و نیز ترورهای بزدلانه در سطح منطقه، موازنه راهبردی در سرزمین‌های فلسطینی و در سطح منطقه هرگز به نفع رژیم صهیونیستی و حامیان متوهّم آن برنخواهد گشت و خشم نهفته در قلب ملتهای آزاده جهان، دامن جنایتکاران صهیونیست و حامیان آنان را خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۳۸ ارتش/ جنگنده اف ۱۵ دشمن مورد هدف قرار گرفت


سه پایگاه مهم آمریکا در کویت، هدف حملات ارتش قرار گرفت


تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب در روز چهارشنبه


تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه دارد، تنگه هرمز بسته است


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سامانه‌ها و پدافند هوایی آمریکا در بحرین هدف قرا گرفتند


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:رادارها و سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای آمریکا در کویت منهدم شدند


پاکسازی راداری منطقه در ادامه شب سیاه سامانه‌ها و رادارهای آمریکایی


سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش+فیلم


نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان