واکنش حکیم به ادعاهای نتانیاهو درباره فیلادلفیا

چهارشنبه 14 شهريور 1403
19:59
واکنش حکیم به ادعاهای نتانیاهو درباره فیلادلفیا سید عمار حکیم رئیس ائتلاف نیروهای ملی عراق اظهارات نخست‌وزیر رژیک صهیونیستی درباره گذرگاه مرزی رفح با مصر را محکوم کرد.

العالمعراق

"سید عمار حکیم" گفت: این اظهارات چیزی جز دروغ‌گویی و بهانه‌گیری نیروهای صهیونیست برای مانع‌تراشی در مسیر آتش‌بس در غزه نیست.

حکیم ادامه داد: هدف از این سخنان ادامه تعدی و جنگ‌ صهیونیستی علیه غزه، نسل‌کشی مردم فلسطین و تلاش برای اجرای طرح‌های توسعه‌طلبانه است.

وی افزود: ما این اظهارات نادرست را محکوم می‌کنیم و ضمن اعلام همبستگی با مصر از جامعه جهانی می خواهیم که از همه ابزارهای موجود برای فشار به رژیم صهیونیستی به منظور توقف جنگ در غزه و آغاز بازسازی غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به آن استفاده کند.

طبق این گزارش، "بنیامین نتانیاهو" دوشنبه شب در سخنانی ادعا کرد حماس از طریق مصر و محور فیلادلفیا سلاح دریافت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل