رژیم صهیونیستی پنجره حل دیپلماتیک با لبنان را می‌بندد

جمعه 30 شهريور 1403
22:10
رژیم صهیونیستی پنجره حل دیپلماتیک با لبنان را می‌بندد شبکه آمریکایی سی ان‌ان به نقل از هیئت نمایندگی رژیم صهیونیستی در سازمان ملل گفت که این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل اعلام خواهد کرد که پنجره دیپلماسی برای حل منازعه با لبنان را بسته است.

ا‌لعالم - لبنان

یدیعوت آحرونوت به نقل از یک مسئول اسرائیلی گفت که این رژیم وارد مرحله جدیدی از جنگ شده است و به جنگ با حزب الله لبنان ادامه می‌دهد و همه سناریو‌ها روی میز هستند.

فایننشال تایمز نیز به نقل از سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرد: ما به‌دنبال تشدید درگیری یا باز کردن جبهه دوم در این جنگ نیستیم.

در همین راستا، نماینده ایران در سازمان ملل متحد اعلام کرد: شورای امنیت باید با اتخاذ تدابیر جدی، جنایات رژیم صهیونیستی را در منطقه مهار کند. ما تجاوز اسرائیل به ضاحیه بیروت را محکوم می‌کنیم و از سازمان ملل می‌خواهیم این جنایات را محکوم کنند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز