زیردریایی اتمی آمریکا در بوسان کره جنوبی پهلو گرفت

دوشنبه 2 مهر 1403
13:25
زیردریایی اتمی آمریکا در بوسان کره جنوبی پهلو گرفت آمریکا در بحبوحه تنش در شبه جزیره کره اقدام به اعزام زیردریایی اتمی «یواس‌اس ورمونت» به کره جنوبی کرد و این زیردریایی در بندر «بوسان» پهلو گرفت.

العالم - آمریکا

خبرگزاری یونهاپ با انتشار این خبر افزود: زیردریایی اتمی یواس‌اس ورمونت آمریکا پس از عملیاتی در آب های منطقه، جهت تامین موارد مورد نیاز، روز دوشنبه (امروز به وقت محلی) در بندر «بوسان» کره جنوبی در فاصله ۳۲۰ کیلومتری جنوب شرقی سئول پهلو گرفت.

یونهاپ در ادامه افزود: ورود زیردریایی اتمی آمریکا به بندر بوسان در بحبوحه تنش در شبه جزیره کره و پرتاب موشک های بالستیک کوتاه برد کره شمالی در چهارشنبه هفته گذشته (۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۳) صورت می گیرد.

به گزارش ایرنا،‌ این نخستین حضور این زیردریایی هفت هزار و ۸۰۰ تنی با پیشرانه اتمی در کره جنوبی است که نیروی دریایی آمریکا آن را در سال ۲۰۲۰ میلادی پس از گذراندن آزمون های مختلف به کار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب