سومین عملیات مقاومت عراق علیه رژیم صهیونیستی در بامداد چهارشنبه

چهارشنبه 4 مهر 1403
06:30
سومین عملیات مقاومت عراق علیه رژیم صهیونیستی در بامداد چهارشنبه
مقاومت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک موضع نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی را پهپاد هدف قرار داده است.

العالم - عراق

گروه «مقاومت اسلامی عراق» بامداد چهارشنبه در سومین بیانیه خود از حمله موشکی به موضع رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

مقاومت عراق در این بیانیه توضیح داد که با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین، به یک موضع مهم ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی حمله کرده است.

در این بیانیه ضمن تاکید بر تداوم عملیات علیه رژیم اشغالگر، آمده است که این حمله در حمایت از مردم لبنان و فلسطین در برابر نسل‌کشی آنها توسط صهیونیست‌ها انجام شده است.

برخی منابع عربی می‌گویند که یک پایگاه ارتش صهیونیستی در غرب «طبریا» در الجلیل هدف حمله پهپادی مقاومت عراق بود.

پیش از این نیز گروه مقاومت اسلامی عراق گفته بود که با استفاده از موشک کروز پیشرفته «الارقب» به یک موضع مهم ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی حمله کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام زمان مراسم تشییع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده


اصابت حمله موشكي ايران به ٥ هواپيماي سوخت رسان امريكا در عربستان


موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است


سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: هیمنه شیطان بزرگ را شکسته‌ایم


نامه مهم آیت الله اعرافی به پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان


موج چهل و ششم عملیات وعده صادق ۴


ابوعبیده: حملات موشکی ایران به تل‌آویو دل‌های آزادگان را روشن کرد


موج 47 عملیات وعده صادق با رمز یا رسول‌الله